2024.03.28, Csütörtök
Felújítják a Katona József Művelődési Házat Pálmonostorán

Felújítják a Katona József Művelődési Házat Pálmonostorán

Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat

2022.07.13. 14:14

A tervezett beruházás hozzájárul a település népességmegtartó erejének fokozásához.

Hirdetés

Pálmonostora Község Önkormányzata pályázatot nyújtott be TOP_PLUSZ-1.2.1-21 ÉLHETŐ TELEPÜLÉSEK felhívásra „Katona József Művelődési Ház felújítása” címmel (projekt azonosítószáma: TOP_PLUSZ-1.2.1-21-BK1-2022-00002). A projekt keretében 100 000 000 Ft vissza nem térítendő európai uniós forrásból a fő cél a helyi közösségi élet legfontosabb helyszínének, a művelődési háznak a felújítása.

A fejlesztés keretében a művelődési ház

tetőfelújítása és azbesztmentesítése - az új tetőre napelemes rendszer telepítése - szabadtéri színpad és nézőtér lefedése, térburkolatok, kert növényzet telepítés - gasztro sarok kialakítása épített kemencével - nagyterem és informatikai terem klimatizálása - klubhelyiség felújítása történik meg.

Pálmonostora Község Önkormányzata igen elkötelezett a lakosság életminőségének emelése iránt. A tervezett beruházás hozzájárul a település népességmegtartó erejének fokozásához a közösségi élet legfontosabb helyszínének fejlesztésével. A fejlesztés által a művelődési ház külső és belső tere egyaránt kellemes közösségi tér színterévé válik a településen.

A projekt fő megvalósítási helyszíne: 6112 Pálmonostora, Táncsics Mihály u. 26

„A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.”

 

KiskunfélegyházaPálmonostoraTOP pályázatoképületfelújításBács-Kiskun Megyei Önkormányzat