2024.04.19, Péntek
Tájékoztatás útfelújítási munkálatokról Kiskunfélegyházán
Fotó: kiskunfelegyhaza.hu

Tájékoztatás útfelújítási munkálatokról Kiskunfélegyházán

kiskunfelegyhaza.hu

2022.05.05. 13:40

A kiskunfélegyházi Korona utcában, illetve a Deák Ferenc utca (Kossuth u. – I. köz közötti szakasz) és csatlakozó közökben teljes körű burkolat – és környezet felújítások valósulnak meg.

Hirdetés

Kiskunfélegyháza hivatalos honlapja tájékoztatást adott ki útfelújítási munkálatokról a Korona utcában, illetve a Deák Ferenc utca Kossuth u. – I. köz közötti szakaszán és a csatlakozó közökben.

Tisztelt Félegyháziak!
Tisztelt Érintett Üzlet- és Ingatlantulajdonosok!

Örömmel értesítem Kiskunfélegyháza és vonzáskörzetében lévő települések lakosságát, hogy Kiskunfélegyházán a városközpontban az Önkormányzat megbízásából a Korona utcában, illetve a Deák Ferenc utca (Kossuth u. – I. köz közötti szakasz) és csatlakozó közökben teljes körű burkolat – és környezet felújítások valósulnak meg, melynek során összesen 53 db parkoló kerül kialakításra a csatlakozó járdákkal együtt.

Az építési munkálatok 2022. május 2-án kezdődtek és várhatóan 6 hónapon belül fejeződnek be.

Az építkezés során a mindkét helyszínen részleges- (ütemezetten) és teljes körű (időszakosan) lezárásra kerül sor. A lezárással nem érintett szakaszokon a gépkocsiforgalom folyamatosan biztosított lesz. A gyalogosforgalom a felújítások ideje alatt az út egyik oldalán biztosítható lesz.

Bármilyen felmerülő kéréssel és kérdéssel a Polgármesteri Hivatal Fejlesztési Csoportjának és Városüzemeltetési Osztályának vezető kollégáihoz bizalommal fordulhatnak személyesen, telefonon, valamint elektronikus elérhetőségeiken keresztül!

Félegyháza lakosságáért, Önökért készülő fejlesztések miatti kellemetlenségekért előre is szíves türelmüket és elnézésüket kérjük!

Csányi József
polgármester

KiskunfélegyházaKiskunfélegyházaútfelújítás