2024.04.16, Kedd
A városi bál nyitotta a 2020-as báli szezont Kiskunfélegyházán
Fotó: Fantoly Márton

A városi bál nyitotta a 2020-as báli szezont Kiskunfélegyházán

kiskunfelegyhaza.hu

2020.01.20. 19:56

Hatodik alkalommal rendezte meg január 11-én szombaton Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata a mára már hagyománnyá vált jótékonysági városi bált.

Hirdetés

A nagyszabású rendezvényen Csányi József polgármester köszöntötte a megjelenteket, és hangsúlyozta annak jelentőségét, hogy mennyire fontos egy közösség életében az összefogás, a segítségre szorulók támogatása. Ennek jegyében szervezik meg minden évben a városi bálat, amelynek célja idén egy beteg kislány – Csányi Panka – megsegítése, akinek az otthoni ápolásához, gyógyulásához szükséges steril szoba kialakítását támogatták a bálon résztvevő, segítő szándékú vendégek. Panka a József Attila Általános Iskolába jár, nála a leukémia egyik fajtáját diagnosztizálták. A gyógyulásához összegyűjtött adományt a Béke Egy Mosollyal Kezdődik Alapítvány irányításával juttatják el részére. A rendezvény fővédnöke dr. Maróth Gáspár védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos volt.

Csányi József polgármester köszöntőjében elmondta, hogy az önkormányzat egy eredményes ciklust zárt az elmúlt évben. A legutóbbi választáson a Nemzeti Fórum jelöltjei valamennyi körzetben elnyerték a választók bizalmát. Ennek a bizalomnak köszönhetően egy nyugodt, igazi fejlesztő munka kezdődhetett a városban, amelynek eredményeit ma már mindenki láthatja, tapasztalhatja. Ezt a munkát ebben a ciklusban is töretlenül folytatják.

Dr. Maróth Gáspár hozzászólásában dicséretesnek ítélte meg a város iparfejlesztési munkáját. Elmondta, hogy Félegyháza segítő hozzáállásának köszönhetően megépült a fegyvergyár is. Az elkövetkező időszakban pedig sor kerülhet ennek további fejlesztésére – tette hozzá a kormánybiztos.

A köszöntők után Szűcs Gabi a jazz és swing műfajában ismert énekesnő szórakoztatta a vendégeket. A bál tombola bevételével, valamint a jótékonysági borárverésen befolyt összeggel ugyancsak Csányi Panka gyógyulását támogatták a résztvevők.

 

KiskunfélegyházaKiskunfélegyháza