2024.04.17, Szerda

Új közjegyzői iroda nyílt Kiskunfélegyházán

felegyhazikozlony.eu

2018.01.16. 13:38

Új közjegyzői iroda várja ügyfeleit a Kossuth utca 10 szám alatt. Az irodát vezető dr. Csonka Péter a január 12-ei átadáson elmondta, hogy mindenképpen egy új, központi, mindenki számára könnyen elérhető helyen szerették volna kialakítani irodájukat.

Hirdetés


Dr. Csonka Péter az átadáskor köszönetet mondott családjának és munkatársainak is, hogy segítették törekvésében. Külön megköszönte Szabó Csaba tervezőnek és lányának, Szabó Eszternek, a kivitelező Előszer Kft-nek, hogy az ellátandó feladathoz méltó tereket terveztek, valósítottak meg. Külön köszöntötte dr. Konkolyné Csikós Klárát, aki eddigi szakmai munkáját segítette, és dr. Dósai Rita közjegyző kollégáját, aki gyönyörű üvegtáblákkal adományozta meg az új irodát.

 


Az irodaátadáson szót kért Csányi József polgármester is, aki elmondta: - A város fejlődésében fontos szerepet betöltő  iroda megalakulását támogattuk. Tettük ezt azért, mert a közjegyzői irodák feladatai az elmúlt időszakban szélesedtek, sokrétűbb feladatot kell ellátniuk a lakosok kiszolgálása érdekében. Hozzátette: az önkormányzat az épület helyreállításában és felhasználásában nyújtott segítséget, de az iroda használóinak ennek fejében tisztességes bérleti díjat kell fizetni 15 éven keresztül.

forrás: Félegyházi Közlöny

KiskunfélegyházaKiskunfélegyházaközjegyzői iroda