2023.09.23, Szombat

Először rendeznek katonaimotor-találkozót Kiskunfélegyházán

OBJEKTÍV Hírügynökség

2017.06.19. 12:26

Az idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre a kiskunfélegyházi Nemzetközi Oldalkocsis Találkozó. Közép-Európa legjelentősebb háromkerekű rendezvénye idén otthont ad az I. Nemzetközi Katonai Motoros Találkozónak is.

Hirdetés

A három napig tartó színes családi programok, érdekes nemzetközi bemutatók, szakmai előadások, élménytúrák és látványos koncertek mellett 2017 augusztus 10-12 között Magyarországon még soha nem látott méretű katonai motoros hagyományőrző kiállítás nyitja meg kapuit a nagyérdemű előtt. A közel száz éves katonai motorgyártás történetét átölelő anyag látványos betekintést nyújt a XX. század két- és háromkerekű honvédőinek életébe a harcmezőkön.

A több száz négyzetméteres, javában még ma is üzemképes tárlat szervesen összekapcsolódik az oldalkocsis motorok és a terep motorozás történetével, hiszen ki ne emlékezne nagyapáink elnyűhetetlen, hadseregből kimustrált fogataira, amelyek további évtizedekig hűen szolgálták még a családot úttalan utakon. Mindenkit sok szeretettel várnak erre az érdekes, új színfoltra a magyar motorosvilágban kerék számtól függetlenül.

 

Forrás: OBJEKTÍV Hírügynökség

Kiskunfélegyházakiállításcsaládi programNemzetközi Katonai Motoros Találkozókatonai motor