2024.03.29, Péntek

Hétköznapi hősnő: Aranyanyu lehet a félegyházi ápolónő

2016.10.17. 10:24

Október 30-ig lehet szavazni a Richter Aranyanyu díj döntőseire, akik közt ott van a kiskunfélegyházi Garai Erzsébet, az FMC Dialízis Központ főápolója is.

Hirdetés

A Richter Aranyanyu Díjat 2011-ben alapította Rácz Zsuzsa író, a Terézanyu-könyvek szerzője és a Richter Gedeon Nyrt. A kezdeményezés célja a nők társadalmi megbecsülésének és önbecsülésének növelése. A díjat olyan nőknek ítélik oda, akik klasszikus, női segítő szakmákban dolgoznak, és munkájuk nélkülözhetetlen, mégis csekély anyagi és erkölcsi elismerésben van részük. Pedagógus, egészségügyi szakdolgozó, orvosnő, illetve szociális területen dolgozók közül kerülnek ki az idei "aranyanyuk".

A „hétköznapi hősnők” között ezúttal a félegyházi Garai Erzsébet is a Richter Aranyanyu Díj 2016-os jelöltjei között szerepel, egészségügyi szakdolgozó kategóriában.

 

 

Garai Erzsébet az FMC Dialízis Központ főápolója, munkája során azokról gondoskodik, akik művese kezelésre szorulnak. A betegek leginkább töretlen vidámságát és kedvességét dicsérik, már várják a tőle megszokott napi ölelést és a kiskártyákat a pozitív üzenetekkel Aktív és lelkes tagja a Jobb Veled a Világ Alapítvány kiskunfélegyházi Boldogságklubjának, elkötelezett hivatástudatából és személyiségéből, emberi erényeiből áradó pozitív kisugárzása révén páciensei joggal érezhetik: jobb vele a világ!

 

Garai Erzsébetre még október 30-áig lehet szavazni, hogy Aranyany lehessen.

KiskunfélegyházadíjrichteraranyanyuGarai Erzsébetdialízis