2024.04.24, Szerda
Új gyártócsarnokot épített a kiskőrösi Agro Line Kft.
A kép illusztráció - Agro Line Kft. facebook

Új gyártócsarnokot épített a kiskőrösi Agro Line Kft.

mti

2020.10.30. 12:25

Az elmúlt három évben zajló fejlesztések keretében kiskőrösi telephelyükön egy új, 1850 négyzetméteres, több híddaruval is ellátott gyártócsarnok épült, valamint vásároltak egy 800 tonna/6 méter élhajlító és egy 6 méteres palettaváltós lézervágó gépet, nagy méretű, szintén 6 méteres portálmaró gépet, robothegesztőt, CNC-esztergát, hegesztő gépeket, festőberendezéseket és darukat.

Hirdetés

Új gyártócsarnokot épített és bővítette eszközparkját a gép- és gépalkatrész gyártással foglalkozó Agro Line Kft. Kiskőrösön. A cég jelenleg 200 munkavállalót foglalkoztat.

A beruházást a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programban (Ginop) nyert mintegy 499 millió forint támogatásból és ugyanekkora összegű saját erőből valósították meg.


Az 1992-ben alakult Agro Line Kft. több mint ezerféle, elsősorban szénacélból készülő alkatrészt, hegesztett és megmunkált gépszerkezeteket gyárt. Termékei között megtalálhatóak a kisméretű, forgácsolt alkatrészek éppúgy, mint a tíztonnás, hegesztett, megmunkált szerkezetek.

A fejlesztéseknek köszönhetően bővült a cég termelési kapacitása, és erősödött piaci pozíciója, egy kedvező gazdasági helyzetben akár 15-20 százalékos növekedést is realizálhatnak. Exporttevékenységük elsősorban Németországba, Svájcba, Svédországba illetve Csehországba irányul. 

KiskőrösAgro Line Kft.Kiskőrös

Ajánló