2024.04.25, Csütörtök

Kétnapos óriási bulit szervez Kiskőrös

kiskorosfeszt.hu

2018.07.03. 16:49

Összefogtak a még aktívan zenélő helyi együttesek, lemezlovasok, hogy megspékelve a fesztivál volumenét, az ország jelenkori talán legsikeresebb együtteseivel, előadóival közösen szórakoztassák a közönséget a 2018. július 20-21 között megszervezett fesztiválon.

Hirdetés

Kiskőrös a 2018-as évben ünnepli újratelepítésének háromszázadik évfordulóját. Az emlékévben több mint száz kisebb nagyobb rendezvény szerveződik a városban, amelynek keretében valamennyi lakos számára szerveződnek, a lakosság széles körében, annak érdeklődési köréhez igazodó rendezvények.

 

A Kiskőrös feszt létrehozásának ötletét az adta, hogy a fiatalok számára is minél több nagyszabású programlehetőség szerveződjön az évfordulóra a városban. A koncertek mellett buli aréna és sok-sok érdekesség várja az ideutazókat.

 

A rendezvény célja, hogy a helyiek és a térségbeliek szórakoztatása mellett, kedvet kapjanak a megye, vagy az ország távolabbi településein élők is, hogy a fesztivál idejére ellátogassanak Kiskőrösre, hogy az utóbbi években óriási fejlődésen keresztülment alföldi kisvárost is megismerhessék.

KiskőrösKiskőrösKiskőrös feszt

Ajánló