2024.03.15, Péntek
Új partnerrel, kellemes matt kiszerelésben érkezik a FONT SECCO

Új partnerrel, kellemes matt kiszerelésben érkezik a FONT SECCO

bacsmegye.hu

2021.04.08. 15:16

A fenntarthatóság jegyében dolgozó, fiatalos piacon aktív CANPACK-kel működik együtt a magyar Font borászat.

Hirdetés

Mint arról tavalyi interjúnkban beszámoltunk, a Font Borászat szerint az életvitelünk változását a boraink kiszerelésének is követnie kell. Ennek jegyében elérhető a FONT SECCO – divatos alumínium dobozos kiszerelésben és a cég népszerű boraira alapozva.

 

 

Most a The Drinks Business nevű nemzetközi ágazati szaklap közölte: a fenntarthatóságot különösen hangsúlyozó, európai Canpack csomagolóvállalat szofisztikált matt kiszerelésében lesz elérhető a FONT SECCO.

A divatos formafaktort egyre jobban szereti a mai 20-as és 30-as korosztály: kényelmes és könnyen magával viheti az ember, emellett szintén ugyanennek a korcsoportnak különösen fontosak a zöld technológiák is

– derül ki a cikkből.

A fenntartható fejlődés továbbra is fontos fókuszpont a környezettudatosságot hangsúlyozó forduló vállalatok számára. A Canpack örömmel dolgozik az olyan piacra lépő márkákkal, mint a FONT SECCO, hogy ezt a megközelítést szem előtt tartva tudják termékeiket a piacra juttatni – fejtette ki Stephen McAneny, a cég pénzügyi igazgatója.

KirakatFont PincészetFONT SECCOborszabadidőfenntarthatóságinnováció