2024.07.21, Vasárnap
A lenyűgöző panorámájú Silvanus nyerte el Az Év Hotele címet
képek: Hotel Silvanus

A lenyűgöző panorámájú Silvanus nyerte el Az Év Hotele címet

magyarepitok.hu

2019.02.01. 08:00

A visegrádi Fellegvár romjainak tőszomszédságában található négycsillagos szálloda igazi titka a vendégekért szívvel-lélekkel dolgozó személyzetben rejlik.

Az elmúlt hetekben, hónapokban országszerte nagy izgalmat keltett Az Év Hotele verseny. Az RTL Klub azonos című műsorához kapcsolódóan a nézők június és december között havonta egy-egy magyarországi tájegység szállodáira leadott voksaikkal választották ki az adott régió legjobbját.

A régiógyőztesek körében aztán január 6. és 20. között zajlott le a mindent eldöntő szavazás. Szoros és hihetetlenül izgalmas verseny bontakozott ki a döntőbe került hotelek között, melyből végül a visegrádi Hotel Silvanus került ki győztesen, elnyerve Az Év Hotele címet.

A négycsillagos szálloda a 352 méter magas Fekete-hegyen épült. Fekvésének köszönhetően a hotel ablakaiból lélegzetelállító kilátás nyílik hazánk egyik legszebb vidékére, a Dunakanyarra. A szálloda wellness-részlegének beltéri és kültéri medencéi tökéletes és felejthetetlen kikapcsolódást kínálnak családoknak, pároknak, kicsiknek, nagyoknak, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. A hotel híres Panoráma Éttermében pedig mindig az évszaknak megfelelő menükínálat várja a vendégeket, akik a magyar és a nemzetközi konyha ínycsiklandó fogásaiból válogathatnak. Itt tényleg valósággá válik a Walesi bárdok című Arany-vers ismert sora: „Vadat és halat, s mi jó falat, szem-szájnak ingere…”

A csodás fekvés és a remek megközelíthetőség mellett azonban van még egy oka a megszerzett győzelemnek. A szállodát vezető Lantos Árpád szerint a győzelem elsősorban a hotel elkötelezett és profi munkatársainak köszönhető, akiknek kedvessége és odaadó munkája mindig garancia arra, hogy a vendégeknek felejthetetlen kikapcsolódásban legyen részük.

A Hotel Silvanus gárdája szívből köszöni a szavazók bizalmát, és reméli, hogy sokukat hamarosan – akár első alkalommal, akár visszatérőként – a szálloda vendégei között üdvözölheti.

KirakatVisegrádHotel Silvanus