2024.04.26, Péntek
Eredményes, 23. évét zárta az Ölelő Kéz Alapítvány

Eredményes, 23. évét zárta az Ölelő Kéz Alapítvány

2017.12.18. 06:09

Munkaértekezlet keretében köszönte meg az odaadó munkát dr. Fáy Tamásné, az alapítvány titkára, és kívánt kollégáinak Békés Boldog Ünnepeket és Eredményes Új Esztendőt.

Hirdetés

Az Alapítvány Betegjogi képviselője tartott rövid tájékoztatást, a betegek által felvetődött panaszokról. Ezek után dr. Fáy Tamásné vázolta fel az Alapítvány szolgáltatásait, a vizitek lehetőségeit, a kollégák betegekkel való kapcsolatát. Köszöntötte az idei évben csatlakozott új munkatársakat. Beszámolt a sikeres pályázatokról, kiemelten a szűrési programokról.

 

 

Az Alapítvány Kuratóriumának Ülése keretében döntöttek egy Díj létrehozásáról, ahol elismerő oklevéllel, díjjal, és pénzjutalommal ismerik el az arra érdemes, jogosnak és elismeréssel járó kolléga munkáját. Az ide évben Sárközi Zsuzsanna vehette át ezt a megtisztelő jutalmat, aki 23 éve alapító tag volt, és a kezdetektől fogva a mai napig a hospice szolgálatnak egy nélkülözhetetlen munkatársa. A Hospice alaptanfolyam, a 40 órás képzés programjának egyik kidolgozója.

Az alapítvány életét nagyon sokan támogatják a térségben, hiszen a mindennapokban hihetetlenül sok embernek javítják az életminőségét a szakértő kezeléseik segítségével. Mégis a támogatók közül kiemelkedik  Györgyi Károly az  1996-ban alapított ÉPINBER Kft. igazgatója, aki 2017-ben is ismételten támogatta az alapítványt, ezúttal 300 ezer forint adománnyal. 

Dr. Fáy Tamásné a vacsorát megelőző köszöntője végén ezúton is áldott békés karácsonyi ünnepeket kívánt az Alapítvány munkatársainak.

Galéria

KecskemétKirakatÖlelő Kéz Ápolási és Hospice Alapítvány