2024.04.25, Csütörtök
A Fókusz Takarék átadta felújított fiókját Kiskunfélegyházán
Józsa Zsigmond, Fókusz Takarék-Ügyvezető igazgató, Egerszegi Ádám, Takarékbank- Vezérigazgató helyettes, Sebestyén István, Fókusz Takarék-Ügyvezető igazgató, Tóth Anikó, Fókusz Takarék-Területi értékesítési vezető.

A Fókusz Takarék átadta felújított fiókját Kiskunfélegyházán

Fókusz Takarék

2017.04.27. 15:30

A Fókusz Takarék megnyitotta felújított Kiskunfélegyházi Fiókját az ügyfélforgalom előtt. A pénzintézet ügyfelei a jól megszokott helyen, a Gorkij utcában, korszerű környezetben vehetik igénybe a pénzügyi szolgáltatásokat.

Hirdetés

A megnyitó ünnepségen Sebestyén István, a Fókusz Takarék ügyvezetője elmondta:

„A Fókusz Takarék, közel 18 éves története során mindig kiemelt hangsúlyt fektettünk a megújulásra, legyen szó a termékeinkről, szolgáltatásainkról, tudásunkról, vagy, mint jelen esetben is, a fiókunkról.  Ahhoz, hogy ügyfeleink korszerű igényeinek megfeleljünk, fontos, hogy mindig nyitottan, elsősorban az ő érdekeiket szem előtt tartva fejlődjünk.

Jelenleg maga a Fókusz Takarék is egy hosszú ideje tartó megújulási folyamat fontos állomásához ért, mely a Takarékok életét 2014 óta átható változási folyamat része.  Célunk, a kezdetektől az volt, hogy egy Régiós Középbankot építsünk, erőforrásainkat egyesítve és Bács-Kiskun Megye meghatározó pénzpiaci szereplője legyünk.

Kiemelt célunk, hogy azokat az értékeket, melyek mentén közel 60 éve a Takarékok létrejöttek, megtartsuk, gondozzuk és előremutatóan vigyük tovább. Mindez, hosszú távon csakis úgy lehetséges, ha mi, Takarékok összefogunk. Ennek szellemében, az elmúlt években több fúziós összeolvadás történt. Jelenleg, a Megye Takarékjaival egyetértésben, közösen dolgozunk végcélunk, a Regionális Középbank megvalósulásán.  A közelmúltban, valamennyi, Bács – Kiskun megyei Takarék Igazgatósága kinyilvánította együttműködési, egyesülési szándékát. Ezt követően az egyeztetéseink tovább folytatódnak, melynek alapköve, hogy valamennyi megbecsült, lojális munkatársra számítunk az egyesüléseket követően is. Így az ügyfelek az általuk kedvelt ügyintézőkkel találkozhatnak a továbbiakban is.

 

Az eseményen, a Fókusz Takarék vezetősége mellett, részt vett a Takarékbank vezérigazgató- helyettese, Egerszegi Ádám. Miután gratulált a Fókusz Takarék megújult Fiókjához, kitért a Takarékok egészét átható változásokra is:

„Önök is olvashatták a sajtó különböző orgánumaiban, hogy a takarékszövetkezetek egyesülési szándékai szerint 52  Takarékszövetkezet fúziójával év végig 12 takarékszövetkezet jön létre. Ezzel olyan regionális takarékszövetkezetek, pénzintézetek alakulnak ki, amelyek minden tekintetben állják a versenyt a piaci szereplőkkel. A mai fiókátadás is egy jó példája a takarékszövetkezeti együttműködésnek, fúziónak, hiszen két  - korábban egymás mellett működő – takarékszövetkezet helyi fiókja közül az ügyféligényekhez jobban illeszkedő látja el mostantól az ügyfélkiszolgálást. Az év végéig tartó fúziós folyamat is hasonlóképpen fog zajlani. A Takarékok a szinergiákat szem előtt tartva mérlegelik, hogyan tudják hatékonyabbá tenni működésüket és fiókhálózatuk hatékonyságát növelve azt jobban az ügyfelek szolgálatába állítani.  A jövőben tehát az egész országban még tőkeerősebben még hatékonyabban fogja kiszolgálni az ügyfeleit valamennyi Szövetkezeti Hitelintézet és olyan új termékek is megjelenhetnek az összefogás eredményeképpen a szolgáltatási palettán, amelyeket az eddigi üzemméret nem tett lehetővé. A Takarékbank, az integráció központi bankjaként teljes mértékben támogatja az egyesülési folyamatot  és a takarékszövetkezetek fúziós munkáját.”

 

Zárásként Sebestyén István hangsúlyozta:

„Fontos időszak következik tehát az életünkben, de fontos, hogy mindezt a változást áthatják azok az alapvető értékek, melyek a kezdetektől irányt mutatnak a Takarékok számára. Ezek közé tartozik, hogy ügyfeleinkre mindig van minőségi időnk, mi időt szánunk az ügyfeleinkkel való találkozásra, az élethelyzetek megértésére. Szeretjük, hogy ügyfeleink egyediek, így egyedi megoldásokat nyújtunk számukra, hiszen kollegáink küldetése, hogy támogassák őket pénzügyi céljaik elérésében.  Emellett természetes részünk a  megújulás, folyamatosan újítjuk fiókjainkat, szolgáltatásainkat, és képezzük kollegáinkat.

Végül, de nem utolsó sorban, a legfontosabb, hogy mi, a Fókusz Takaréknál, nem márkát építünk, hanem Közösséget. Elégedett Ügyfelek, és elégedett Munkatársak közösségét. „

Galéria

KiskunfélegyházaKirakatFókusz Takarék