2024.04.20, Szombat

50 éves garanciával és tetőspecialisták ajánlásával segít a Terrán

2016.08.12. 14:45

A magyar tetőcserépgyártó emellett az egészségre veszélyes azbeszt és a környezetszennyező bitumen alapanyagok lecserélésére is megoldást ad.

Hirdetés

A magyar tulajdonú Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. három jelentős programjáról számolt be, melyekkel a megfelelő szakemberválasztást, a veszélyes anyagokból épült tetők cseréjét, illetve a megfelelő karbantartást biztosítja.

 

 

Akkreditált szakemberek közül válogathatunk

A családi vállalkozásként működő vállalat sajtóanyagából kiderül, a cég mára komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. Felelős gyártóként az a célja, hogy olyan folyamatosan képzett, elhivatott szakemberek dolgozzanak a termékeivel, akik a szakmájuk csúcsát képviselik. Ehhez nyújt segítséget a Terrán Tetőspecialista program, melyben a cég akkreditált szakembereket ajánl az építkezőknek a www.acskereso.hu oldalon. A honlapon 50 tetőspecialista közül lehet válogatni, akár megyékre is lebontva a keresést.  

A cég közleménye hangsúlyozza, hogy Terrán Tetőspecialista olyan szakember lehet, akinek a szakmai felkészültsége, gondolkodása teljes mértékben összeegyeztethető a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. által képviselt minőségközpontú irányelvekkel.

 

 

Az 50 éves garancia egy életre is kibővíthető

A Bólyon és Kunszentmiklóson két gyárat működtető társaság sajtóanyagában garantálja, hogy idő- és viharálló, a funkcióját maximálisan betöltő tetőrendszert biztosít vásárlóinak. A TERRÁN termékek mindegyike kiállja az éghajlati viszontagságokat, kiválóan megfelelnek a Kárpát-medence időnként szélsőséges időjárási viszonyainak is. A vállalat cserépgyártásban szerzett közel 100 éves tapasztalata, a mérnökeik magas szintű szakmai tudása és a világszínvonalú technológiai újítások ötvözete tette lehetővé, hogy a hazai betoncserép gyártó cégek közül elsőként biztosítson termékeire 50 év garanciát.

Komplett TERRÁN tetőrendszer vásárlás és annak Terrán Tetőspecialistával elvégzett kivitelezése esetén pedig Életre Szóló Garanciához jut a vásárló. A Terrán kínálatában kivétel nélkül megtalálhatók a teljes tetőrendszer szakszerű és életre szóló kialakításához szükséges elemek: beton-, fém-, műanyag kiegészítők, ereszcsatorna rendszer vagy akár tető hőszigetelés is.

 

Miért fontos a palacsere program?

A cserepek tekintetében mindenki megtalálhatja a számára megfelelő formát, a lágyhullámú Synus-tól, a hódfarkú Rundon át, az egyenes vonalú, modern Zenit tetőcserepekig. Ezt a formai változatosságot pedig csak fokozza a választható színek széles skálája. Azoknak a családoknak, akik környezetszennyező, bitumen alapanyagú zsindely vagy azbeszt alapanyagú palatetőjük cseréjét már tervezgetik, de még nem találták meg az egyszerű, gyors és költséghatékony megoldást, a Terrán Palacsere Program rendkívül kedvező feltételekkel nyújt segítséget.

Az épületeknek a Terrán által támogatott azbesztmentesítése az azbeszt súlyos egészségkárosító hatása miatt kiemelten fontos, a folyamat lépéseiről korábban ebben a cikkben számolt be a Magyar Építők.

 

 

Galéria

KirakatTerrán