2024.05.26, Vasárnap

Hosszú Katinka adta át a Piroska szörp nyereményautóját Kecskeméten

2015.12.15. 16:31

Hétfőn délután kecskeméti KIA és Mazda márkakereskedést végző Dakó Kft telephelyén került átadásra a Piroska Szörp megbízásából egy óriási nyereményjátékot bonyolító Jampolo ügynökség közreműködésében az a KIA Rio személyautó, amit egy kecskeméti hölgy nyert meg.

Hirdetés

A Bács-Kiskun megyében vezető digitális nyomdaipari termékeiről híres Jampolo Kft ügyvezetője Szekeres Gábor számolt be a részletekről:

Nagy dolgok történtek idén is a Piroska szörp háza táján. Láthattuk, ahogy új ruhát kap régi kedvencünk. Megújult arculattal, de változatlan minőségben fogyaszthatjuk a kedvenc Piroska szörpünket.

Az új ruhához, új autó is jár. Így az idei évben a „3 kupak 4 kerék” címmel került megrendezésre a szokásos nyereményjáték. Sokan indultak az értékes nyereményekért. Havonta több nyeremény talált gazdára. Míg végül decemberben kisorsolásra került a játék fődíja egy KIA RIO. 

A boldog nyertes Gubacsi Zsoltné Andrea. A kecskeméti családanya először el sem tudta hinni, hogy valóban ő nyerte meg az autót. Még az átadás napján sem hitte, hogy a nap végén valóban kigurulhat a csodás kis autóval és hazaviheti.

 

A meghatottságát tovább fokozta, hogy az autót Hosszú Katinka olimpikon, a Piroska szörp arca adta át személyesen. A két hölgy még egy közös próbaútra is elgurult az új, piros csodajárgánnyal.

  • Nagy öröm adni, főleg, ha azzal a vásárlóink hűségét honoráljuk- nyilatkozta Molnár Tímea marketingvezető, a Piroska szörp képviselője. 
KecskemétPiroska szörpDakó KftGubacsi Zsoltné AndreaJampoloMolnár TímeaSzekeres Gábor