2024.03.02, Szombat

Környezetvédelem és vízgazdálkodás szak indul

2016.03.09. 10:32

Környezetvédelem-vízgazdálkodás szakgimnáziumi képzés indul a kecskeméti Kocsis Pál Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Szakközépiskola és Szakképző Iskolában.

Hirdetés

Új képzés indul a kecskeméti Kocsis Pál Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Szakközépiskola és Szakképző Iskolában. Az intézmény részére Környezetvédelem-vízgazdálkodás szakgimnáziumi ágazaton 40 fő beiskolázását engedélyezte a Földművelésügyi Minisztérium.

A 2016/2017. tanévre vonatkozó szakmaszerkezeti döntésről és a 2016/2017. tanévben induló képzések tanulmányi ösztöndíjra jogosító szakképesítéseiről szóló 297/2015. (X. 13.) kormányrendelet Magyar Közlönyben 2016. február 25-én megjelent módosításában a – korábbiaktól eltérően – a Környezetvédelem-vízgazdálkodás ágazatban a Földművelésügyi Minisztérium keretszáma 40 fő Bács-Kiskun megyében.

A 2016/2017-es tanévre a középiskolai jelentkezéseket ugyan már be kellett adni, de a tanulóknak 2016. március 16-án és 17-én egy alkalommal lehetőségük van eredeti továbbtanulási szándékuk módosítására.

A módosító Tanulói adatlapot az eredeti Tanulói adatlap alapján kell kitölteni. Új tanulmányi terület felvételére is van lehetőség olyan középfokú iskolában, amely a Tanulói adatlapon korábban is szerepelt. Új tanulmányi terület csak a már szereplő iskolákon belül, és csak az érintett középfokú iskolával történt előzetes egyeztetés alapján jelölhető meg. Az egyeztetés tényét a középfokú iskolába eredetileg benyújtott jelentkezési lapon kell feltüntetni.

További információ az iskolától kérhető. Az iskola honlapja ITT

forrás: Kocsis Pál Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Szakközépiskola és Szakképző Iskola

Galéria

Kecskemétképzéskörnyezetvédelemkocsis pálszakgimnáziumhova menjek