2024.07.16, Kedd
Majdnem minden térségi sajtó beszámolt a szerda esti kecskeméti tüntetésről

Majdnem minden térségi sajtó beszámolt a szerda esti kecskeméti tüntetésről

2015.12.17. 07:54

A keol.hu és a kecskemeti-hirhatar.hu-on kívül az összes jelentős térségi orgánum beszámolt a szerda esti csendes szimpátiatüntetésről, amelyre a kecskeméti főtéren került sor a helyi Bányai Júlia Gimnázium igazgatói kinevezése kapcsán.

Így beszámolót tett közzé a Bácsmegye szerkesztőségén kívül a város által támogatott Kecskeméti Televízió és a pár hónapja a közreműködésében életre hívott hiros.hu, az egyetlen megyei nyomtatott napilapnak a Petőfi Népének az on-line kiadása a baon.hu, a hirosveny.hu, a hiroshir.hu és még számos one-man show, hiszen számtalan fecabook megosztást is kapott az esemény. A Kecskeméti Televízió és a hiros.hu kiállása azért is lehet kifejezetten bátor, hiszen a városi közgyűlés ma dönt a Kecskeméti Televízió Kft számára adandó 2016-os támogatás szerződés elfogadásáról!

Az országos sajtó közül egyedül a NOL.hu tartotta érdemesnek, hogy foglalkozzon Kecskemétnek az ezredforduló óta legjelentősebb polgári ellenállásává fajuló üggyel. Hiszen a hírös város lakóit nem igazán érdekelték a 2006-os Gyurcsányos tüntetések, mi több még a netadó ellenességre sem kelt fel a város, az viszont mindenképpen a helyiek józan eszét mutatja, hogy egy iskola miatt, amelyre méltán lehet büszke a város, azért immár harmadszor vonultak az emberek az utcára.

Ez az esemény mutatja, hogy Kecskemét még ma is egy piszkosul jó hely!

Galéria

KecskemétKecskeméti média