2024.05.23, Csütörtök
Kecskemét - Geszler Dorottya lett a BMW új márkanagykövete

Kecskemét - Geszler Dorottya lett a BMW új márkanagykövete

2016.02.18. 12:09

Hirdetés

Egészen elképesztő sikeres karriert futott be az 1989-es Miss Hungary szépségkirálynőválasztás harmadik helyezettjének választott Geszler Dorottya, akit ezúttal a BMW kért fel márkanagykövetnek. Ezzel egy tűzpiros X3-as BMW-t vehetett át a kecskeméti Linartech Autóház BMW márkakereskedésében.

A BMW márkanagyköveti programjában szereplő közismert személyek az elmúlt években sok ezer új BMW személygépjármű tulajdonosát befolyásolták döntéseik meghozatalában. A BMW márkanagykövet „BMW brand ambassador” programnak a célja, hogy a program által a gyár a BMW márkanevet tovább erősítse. A programban olyan ismert és elismert közéleti szereplőket kérnek fel, akik munkásságukkal véleményformálók és már kiérdemelték a közélet elismertségét. 

 

Geszler Dorottya felkérése a márkanagyköveti programba csak idő kérdése volt a BMW esetében, hiszen a kedvesség az egészséges életmód, az önismeret magas szintű alkalmazása és természetesen a szépség jellemezi.

Geszler Dorottya az egyébként is rendkívül közkedvelt X3-as típus boldog használójává vált. Érthető a Linartech Autóház választása, mert a kimagaslóan kényelmes és az igényekhez rendkívül rugalmasan alkalmazkodó BMW X3 ugyanolyan kitűnően áll helyt a mindennapok kihívásai közepette, mint a hosszú utazások alkalmával.

Galéria

KecskemétGalériageszlerdorottyalinartechx3