2024.03.02, Szombat

„Preventív” Macit kapott a Gyermekjóléti Szolgálat

2016.01.19. 08:27

Hirdetés

A kecskeméti Metro Áruház nevében Hódi József áruház igazgató adta át január 18-án felajánlását a kecskeméti Gyermekjóléti Szolgálatnak. Az ajándék egy hatalmas plüss mackó, aki a „Preventív” Maci nevet kapta.

A Gyermekjóléti Szolgálat több száz hátrányos, halmozottan hátrányos, veszélyeztetett helyzetű gyermeket, családot támogat. A Preventív Maci az Intézmény életében kaphat helyet. Hozzábújhatnak, ölelgethetik majd a gyerekek. Sokat jelenthet, biztonságot adhat, nyugtathat. – a város nevében Mák Kornél alpolgármester Úr mondott köszönetet.

Hódi József elmondta, hogy a METRO Áruház működésének alapelve a társadalmi felelősségvállalás. Országos hatáskörű szervezetekkel ápolnak kapcsolatot. Helyi kezdeményezésekben vesznek részt, játszanak szerepet. Ezt a több, mint két méter magas plüss mackót ajánlják fel, bízik benne, hogy a Gyermekjóléti Szolgálat kötelékében nagyon hasznos tevékenységet fog majd végezni, és reméli, hogy a gyerekeknek nagyon boldog pillanatokat szerez.

Dr. Kellermann Péter főigazgató főorvos örömmel fogadja az ajándékot. Elmondta, hogy nem ez az első alkalom, hogy támogatják az intézményt. Biztos benne, hogy mind az emberek, az emberpalánták számára nagyon sok örömet fog adni.

Már most, a Szolgálat irodájában is osztatlan sikert arat, bárki arcára mosolyt csal. Utazó maci lesz, a városban 721 bölcsődés gyermekhez is ellátogat majd.

Galéria

KecskemétKecskemétGyermekjóléti Szolgálatpreventív