2024.06.15, Szombat

Telt ház várható a mai CSOK Klubbon Kecskeméten

2016.02.23. 09:44

Országszerte népszerű a lakossági CSOK Klub, amelyet a Portfolio az FHB Bankkal, a Takarékokkal és az Otthontérképpel közösen szervez több vidéki nagyvárosban. Ma délután 17.00 órakor Kecskemétre hozzák a szakemberek a legfrissebb információkat.

Hirdetés

Január óta számolgat, oszt-szoroz, keresi a válaszokat a fél ország, mivel sokan ki szeretnék használni a CSOK-ban (Családi Otthonteremtési Kedvezménye) rejlő hatalmas lehetőséget. Közben hetente látnak napvilágot új információk a feltételekről, amelyekkel a kiskapukat próbálják foltozgatni.

A 10+10 millió forint olyan összegnek számít, ami komoly lendületet adhat sok család számára, de persze a dolog nem annyira egyszerű: sok feltételnek kell megfelelni, sok a felmerülő kérdés, gyakran nehéz eligazodni a jogszabályok sűrűjében. Az érdeklődőknek pedig érdemes minél több információt begyűjteni, mielőtt döntenek.

Ezért a Portfolio, az FHB Bank és a Takarékszövetkezetek 2016-ban egy országos roadshow keretében végiglátogatják Magyarország nagyvárosait, megyeszékhelyeit. Szakértőik választ adnak a felmerülő kérdésekre, segítenek eligazodni a bonyolult szabályok között – természetesen a legfrissebb információkkal, és személyes tanácsadással is készülnek.

Ma 17.00 órakor, Kecskeméten, a Hotel Három Gúnárban lesz a soron következő előadás, amire kifejezetten ajánljuk, hogy elmenjenek, akiknek CSOK-os tervek forognak a fejében. Rendkívül népszerű az előadás utáni személyes tanácsadás. 

Kiemelt témák:

  • Hogyan élhetnek az érdeklődők az új CSOK lehetőségével?
  • Melyek a legfontosabb feltételek?
  • Melyek a legfontosabb buktatók? Mire kell nagyon figyelni az igénylés során?
  • Mit okozhatnak a CSOK-változások a használt lakások, új lakások piacán?
  • Hol vannak most lehetőségek az ingatlanpiacon

Az esemény részletei:

Időpont: 2016. február 23., kedd

Regisztráció: 17:00-17:30

Szakmai program és személyes tanácsadás a CSOK iránt érdeklődőknek: 17:30-19:00

Helyszín: Kecskemét - Hotel Három Gúnár

Az előadások után panelbeszélgetésre kerül sor, majd a résztvevő érdeklődők kérdéseire válaszolnak a szakértők. A helyszínen lehetőség lesz személyes tanácsadás igénybevételére is.

Előadók: Tokodi Gábor, vezérigazgató-helyettes, FHB Bank Zrt. és Jánosi Sándor, értékesítési igazgató, Fókusz Takarékszövetkezet. Moderátor: Csűrös Csanád, üzletfejlesztési igazgató, Portfolio.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! (Jelentkezéskor kérjük írja be, hogy a Bácsmegye honlapján értesült a programról.)

Galéria

KecskemétKecskemétcsokcsok klubelőadás