2024.07.19, Péntek
Az új 7-es BMW sikerének örülhettek a szép új kecskeméti kórház gyermekosztályán

Az új 7-es BMW sikerének örülhettek a szép új kecskeméti kórház gyermekosztályán

2015.12.16. 12:46

A 2015 november elején Kecskeméten is bemutatásra került új 7-es BMW ünnepségén Baudouin Denis  a BMW Vertriebs GmbH Magyarországi Fióktelepének  Ügyvezető Igazgatója és Tóth Gábor a Linartech Autóház Kft Kecskeméti BMW Márkakereskedés Ügyvezető Igazgatója egy felajánlást tett, miszerint a bemutató alkalmából a két szervezet egy egyszeri 700,000 Ft-os adományt ad át a Kecskeméti Kórház gyermekosztálya számára, illetve az év végéig minden Kecskeméten értékesített 7-es BMW után 100,000 forintot ajánlanak fel a kórháznak.

Kedden este egy szerény ünnepség keretében a gyógyuló kicsiknek egyedi ajándékokkal kiegészítve, a kórház nevében az igazgató Dr. Svébis Mihály átvehette  az 1,3 millió forint összegű támogatást, amelyhez Tóth Gábor csak annyit fűzött hozzá: „…és még nincs vége az évnek!”

A Tóth Gábor vezette Linartech Autóház Kecskeméten rendszeresen újragondolásra készteti a helyieket a prémium márka iránt. Ezzel a BMW-t, és azok boldog tulajdonosait akár egyesével bíztatva az egészséges életmódra és a társadalmi szerepvállalásra. Nem vicceltek az új 2-es BMW bemutatójával sem 2014-végén, amely eseménnyel hosszú évekre elnyerték a legsikeresebb kecskeméti autóbemutató címet, hiszen a GoKart Hotel egy impozáns és méltó helyszíne volt a BMW-n belül paradigmaváltó tipusnak. A város főterén évente megrendezésre kerülő Hírös Hét fesztiváloknak lassan elmaradhatatlan eleme szintúgy a sikeres prémim autóbemutató, ahol más eseményekhez hasonlóan a térség prominens vállalataival/szolgáltatóival közösen szervezik meg a rendezvényeiket.

A novemberi új 7-es bemutatóról pedig a BMW Magyarország vezetősége egyszerűen csak annyit állapított meg, hogy az elmúlt évek legjobb bemutatója volt. Azt pedig, hogy nem csupán a prémium sorozatok iránt hívják fel a rendezvényeikkel a figyelmet, hanem így karácsony előtt még arra is maradt idejük, hogy egy kis terhet átvegyenek például a kórház terheiből, jól mutatja, hogy a BMW vezetői akár erőn felül is felelősséget vállalnak a környezetük iránt.

 

 

Galéria

KecskemétBaudouin DenisLinartech Autóház Kft Kecskeméti BMW Márkakereskedés