2021.06.18, Péntek

Ajándék laptopokkal ismerte el a kitűnő tanulók teljesítményét Balogh Levente

2016.06.23. 08:19

Sokéves hagyományt folytatva idén is ajándék laptopok átadásával ismerte el a helyi végzős kitűnő tanulók teljesítményét Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz Kft.-t tulajdonló Central European Mineral Water Holding elnöke.

A Szentkirályi Általános Iskola nyolcadik osztályos tanulói közül ketten zárták az idei tanévet kitűnő bizonyítvánnyal. Balogh Levente, a Central European Mineral Water Holding elnöke a korábbi évek hagyományait folytatva idén hatodik alkalommal adott át laptopokat a tanulóknak azzal a céllal, hogy elismerje eddigi eredményeiket és segítse további tanulmányaikat. Bódog Patrícia és Hajagos Veronika június 21-én, ünnepélyes keretek között vették át az eszközöket.

„A tehetségek elismerése mindig is nagyon fontos volt a Szentkirályi számára, a helyi fiatalok támogatása pedig különösen szívügyünk, hiszen a település nélkülözhetetlen hátteret jelent a vállalat sikereihez. A Central Mineral Water Holding keretében továbbra is elkötelezettek vagyunk e hagyomány folytatása mellett, és bízom benne, hogy a következő években is sok tanuló további tanulmányait, ezáltal pedig jövőbeni sikereit segíthetjük majd.” – mondta el Balogh Levente.

 

Lórné Molnár Tünde, a diákok osztályfőnöke hozzátette: „Különösen büszke vagyok arra, hogy helytálltak a lányok és ezt a tanévet ilyen sikeresen végigtanulták, miközben tudom, hogy a tanulás mellett sok másra is oda kellett figyelniük. Komolyan elismerésre méltó, hogy nem adták fel, akkor sem, amikor bizony nehéz volt az életük.” 

Hajagos Veronika tanulmányait a kecskeméti Református Gimnáziumban folytatja, ahonnan reményei szerint orvosi egyetemre szeretne bejutni. Bódog Patrícia a kecskeméti Bólyai János Gimnáziumban tanul tovább, amelynek sikeres elvégzése után jogi tanulmányokat tervez.

Galéria