2024.09.13, Péntek
Állatkertek Éjszakája a Kecskeméti Vadaskertben
Fotók: Kecskeméti Vadaskert

Állatkertek Éjszakája a Kecskeméti Vadaskertben

Kecskeméti Vadaskert

2024.08.23. 14:35

A Kecskeméti Vadaskertet fáklyákkal világítják meg ezen az estén, és családias hangulatú programokkal készülnek. A gondozók többek között tigrisek, makákók, csacsik, oroszlánok, lámák etetését mutatják be, hüllőshow-val készülnek, emellett a Csörömpölők Együttes is koncertet ad.

Tizenharmadik alkalommal rendezik meg az Állatkertek Éjszakáját, melynek dátuma idén augusztus 30-a lesz. Ezen az éjszakán az állatoké a főszerep, országszerte várják az állatkertekbe, vadasparkokba szakmai vezetéssel, állatbemutatókkal, látványetetésekkel, koncertekkel, foglalkozásokkal és sok más színes programmal az állatbarátokat. Az Állatkertek Éjszakáját minden évben hagyományosan a nyár utolsó péntek estéjén tartják. Az idei esztendőben ez augusztus 30-ára esik, amikor országszerte 9 állatkert, állatpark és vadaspark várja különleges esti élményekkel, rendhagyó programokkal és látnivalókkal a nagyközönséget - olvasható a programturizmus.hu honlapján.

Az Állatkertek éjszakájára kedvezményes elővételes jegyek korlátozott számban augusztus 19-ig érhetőek el online és a jegypénztárakban.

A közlemény szerint a fővárosi intézményen kívül Budakeszin, Győrött, Jászberényben, Kecskeméten, Miskolcon, Pécsett, Nyíregyházán és Veszprémben lesznek esti programok az állatkertek éjszakája alkalmából.

 

Fotók: Kecskeméti Vadaskert

 

Kecskeméten is esti programokkal készülnek

Az idei programokhoz csatlakozik a Kecskeméti Vadaskert is, ahol tbbek között fáklyafényes hangulatvarázzsal, élő zenével és látványetetésekkel is várják az érdeklődőket.

 

 

Az esemény részletes programja az állatkert honlapján olvasható.

KecskemétKecskeméti Vadaskertállatkertek éjszakája