2024.05.20, Hétfő
Óriási sikere volt a Magyar Sport Napjának Kecskeméten
Fotók: Kecskeméti Zöld Sportok Egyesülete / Facebook

Óriási sikere volt a Magyar Sport Napjának Kecskeméten

Kecskeméti Zöld Sportok Egyesülete

2024.05.09. 09:41

A 18 helyszínen a labdás sportok mellett katonai akadálypálya, box, birkózás, asztalitenisz, tájfutás, nordic walking, szenior örömtánc, jóga, pilates, tequball, judo, jègkorong és egészségügyi pont is várta az érdeklődőket a kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidőközpontban május 6-án megrendezett Magyar Sport Napján.

Hirdetés

A tájfutópályán a kitűzött pontok mellett Kecskemét város nevezetes épületeiről találhattak a versenyzők fotót, majd a célba érkezés után - a kiolvasó ponton - kivétel nélkül mindenki fel tudta sorolni a látott képeket - olvasható a Kecskeméti Zöld Sportok Egyesülete közösségi oldalán megjelent bejegyzésében.

 

 

Mint kiemelték, rengeteg érdeklődő volt, akik pillanatok alatt megértették a sportág rövid tájékoztatóját és gyors tempóval elindultak a térképen megjelölt célpontokat megkeresni.

A mindenki számára nyitott esemény a "Mozdulj egytt anyuval, apuval" szlogent kapta, amely sikeresen eljutott a sportolni vágyó gyerekekhez és szüleikhez, hiszen a szervező, a Kecskeméti Junior Sport Kft. statisztikája szerint: több mint ezren vettek részt a sportdélutánon.

 

 

Az eseményről összefoglaló videó is megtekinthető a Kecskeméti Televízió YouTube csatornáján:

 

 

Galéria

KecskemétMagyar Sport NapjaKecskemétKecskeméti Junior Sport Kft.Kecskeméti Zöld Sportok EgyesületeBenkó Zoltán Szabadidőközpontsportoláscsaládi programegészség