2024.04.29, Hétfő
Szerződést hosszabbított a Kecskemét élvonalbeli labdarúgócsapatának vezetőedzője
Fotó: Illusztráció, unsplash.com

Szerződést hosszabbított a Kecskemét élvonalbeli labdarúgócsapatának vezetőedzője

MTI

2024.01.29. 11:53

Megtalálták a közös hangot, így 2026-ig folytathatja a munkát Szabó István Kecskeméten.

Hirdetés

A klub honlapja szerint az 57 éves szakember szerződése 2025 nyarán járt volna le, ezt most további egy évvel hosszabbították meg a felek, mivel Tóth Ákos sportigazgató elmondása szerint gördülékenyen és hatékonyan tudnak együtt dolgozni - számolt be a szerződéshosszabbításról az MTI.

"Van egy filozófiánk, egy identitásunk a kezdetek óta, mely a hazai játékosok fejlesztésére, felépítésére épül, emellett továbbra is kitartunk. Ebbe Szabó István személyisége és munkája tökéletesen beleillik. A ránk jellemző egység és összetartás érzésem szerint csak még erősebb lett a tél folyamán" - mondta Tóth Ákos.

A bizalom kölcsönös

A sportigazgató hozzátette, hogy az utóbbi két és fél évben többször is egymás tenyerébe csaptak Szabóval és ez a kölcsönös bizalomnak köszönhető. A sportigazgató azt is megjegyezte, hogy nem volt szükség tárgyalásra, mivel korábban már többször beszéltek szóban a közös munka folytatásáról, így hamar megegyeztek.
A tavalyi kiírás ezüstérmese jelenleg a tabella nyolcadik helyéről várja a folytatást, amely a téli szünet után jövő héten veszi kezdetét. A KTE jövő vasárnap Mezőkövesdre látogat.

KecskemétKecskemétlabdarúgásKTE futballstadion