2024.04.29, Hétfő
Idén utoljára látható a Luxemburg grófja a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban
Fotók: Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

Idén utoljára látható a Luxemburg grófja a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban

Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

2023.11.10. 10:49

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban sűrű és színes programkínálattal várják az érdeklődőket novemberben és decemberben is, ahol immár az összes idei produkciónkra megválthatóak a jegyek - derlt ki a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház lapunkhoz eljuttatott tájékoztatásából.

Hirdetés

Idén utoljára látható a Luxemburg grófja

November 11-12-én játsszák ebben az évben utoljára a közönségkedvenc operettet Szente Vajk rendezésében, Koltai-Nagy Balázs, Járai Máté/Szerednyey Béla és Bori Réka főszereplésével. Az előadás nem csak fergeteges poénokkal, de mély érzelmekkel is teli - emelték ki a szervezők.

Bővebb információ és szereposztás itt található.

10 éves a Kecskemét City Balett

10 éves a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház balett-tagozata, a Kecskemét City Balett. Ennek apropójából jubileumi rendezvénysorozattal készülnek 2023. november 30. - december 2. között: két, korábban nagy sikert aratott táncszínházi előadást - a Szentivánéji álmot és a Carment -, illetve egy látványos gálát láthatnak a tánc kedvelői.

A mindhárom előadásra szóló bérlet ára: 9500 Ft.

Bővebb információ itt található.

 

 

Már elérhetők a decemberi jegyek

A decemberi előadásokra ide kattintva lehet megvásárolni a színházjegyeket. A nagyszínházban a jubiláló tánctagozat produkcióin kívül Az Úr érkezése című adventi koncerttel, a Meseautó című musical comedyvel, Az Ég tartja a Földet és az Elisabeth musicalekkel várják közönséget. A gyermekek december 16-án láthatják utoljára A kis herceg című zenés mesejátékot.

A kisszínházakban is bőven akad miből választani: továbbra is műsoron tartják a Ne most, drágám!, A tehetséges Mr. Ripley és Az özvegy Karnyóné című produkciókat.

 

A képen az özvegy Karnyóné című produkció

 

KecskemétKecskeméti Katona József Nemzeti Színházszínház