2024.04.29, Hétfő
Továbbra is műsoron a Luxemburg grófja a Kecskeméti Nemzeti Színházban
Képek: Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

Továbbra is műsoron a Luxemburg grófja a Kecskeméti Nemzeti Színházban

Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

2023.10.24. 09:45

A borongós őszi napokra szinte el sem lehet kellemesebb benti programot képzelni, mint egy pezsdítő színházi előadás. A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház bemutatta, mivel várja az érdeklődőket az elkövetkezendő időszakban.

Hirdetés

Sorban érkeznek a premierek 

Október 27-én debütál a Kelemen László Kamaraszínházban A tehetséges Mr. Ripley című thriller Kovács Lehel rendezésében, majd november 3-án a nagyszínházba begördül a Meseautó, amelyet Szente Vajk állít színpadra, november 4-étől pedig Az özvegy Karnyóné s két szeleburdiak című vígjátékkal emlékezünk meg Csokonairól Márkó Eszter rendezésében, a Ruszt József Stúdiószínházban.

 

 

Továbbra is műsoron a Luxemburg grófja

Aki otthon, a munkahelyén, az autóban és még bevásárlás közben is a Szívem szeret vagy a Gyerünk, tubicám című dalokat dúdolja, annak van egy szuper hírünk: novemberben is lehetőség lesz egy kis dínom-dánomra René Fouchéékkal. Éljen a mának, ne is halogassa tovább a jegyvásárlást, biztosítsa be a helyét ezen a humoros, mégis mély érzelmekkel teli Lehár-operetten, amelyet az előző évad óta folyamatos telt házzal és fergeteges tapsviharokkal ünnepelve játszunk Szente Vajk rendezésében.

 

 

Még tart a kedvezményes bérletvásárlás

Szeretné az összes új nagyszínházi produkciónkat látni az évadban? Nem szeretne a villámgyorsan elfogyó jegyekért harcolni? Ne késlekedjen, váltson bérletet! Már csak néhány hétig vásárolhatja meg 5+1-es felnőtt bérletét a 2023/24-es évadra. Az utóbérletezési időszakban az erkélybérletekre 15 % kedvezményt adunk. (Más kedvezménnyel nem összevonható. Bérletet kizárólag személyesen lehet vásárolni.)

KecskemétKecskeméti Katona József Nemzeti Színház