2024.05.03, Péntek
Bemutatkozik Erős Pista és a Piros Arany - új fesztivál debütál Kecskeméten
univer.hu

Bemutatkozik Erős Pista és a Piros Arany - új fesztivál debütál Kecskeméten

vg.hu

2023.10.13. 17:44

A tervek szerint olyan turisztikai attrakció jön létre, amely Kecskeméten túl az ország más részeiben élők számára is utazási célponttá válik.

Hirdetés

Idén első alkalommal rendezi meg az Univer Product Zrt. Kecskemét-Hetényegyházán az Erős Pista Fesztet - írta a vg.hu. A szervezők arra számítanak, hogy a rendezvény több ezer látogatót vonz majd.

A fesztivál pénteki sajtótájékoztatóján  kiderült, a pénteken és szombaton tartó fesztivál hangsúlyos eleme és látványossága, hogy a nagyközönség is beléphet a cég idén júniusban átadott, az élelmiszeripar abszolút csúcstechnológiáját felsorakoztató új üzemébe. A látogatók testközelből is megismerhetik az Univer gyártási folyamatait s egyben azt is, hogyan készülnek a cég hungarikumai, az Erős Pista és a Piros Arany.

"Nem titkolt szándékunk, hogy hosszú távon egy igazi, régiókon átnyúló élményprogramot hozzunk létre. Ennek értelmében a vállalat egyértelmű szándéka, hogy az Erős Pista Feszt idővel olyan új turisztikai attrakcióvá váljon, amely Kecskeméten és a város szűkebb környezetén túl, az ország más részeiben élők számára is okot ad a felkerekedésre, és utazási célponttá válik"

– hangsúlyozta Molitorisz Károly, az Univer Product Zrt. vezérigazgatója.

Kecskemétfesztivál