2024.04.28, Vasárnap
Állatkertek Éjszakája - fáklyafényben úszó varázserdővé változik a Kecskeméti Vadaskert
Fotók: Kecskeméti Vadaskert

Állatkertek Éjszakája - fáklyafényben úszó varázserdővé változik a Kecskeméti Vadaskert

Kecskeméti Vadaskert

2023.08.18. 09:00

A Kecskeméti Vadaskert augusztus 25-én rendezi meg az Országos Állatkertek Éjszakáját, amelyen különleges programokkal várja a látogatókat.

Hirdetés

Idén immáron tizenkettedik alkalommal rendezik meg az Állatkertek Éjszakáját országszerte különböző állatkertekben, vadasparkokban, állatos bemutatóhelyeken, így a Kecskeméti Vadaskertben is. A program keretében látványetetésekkel, koncerttel, élményállomásokkal és még sok más izgalmas élménnyel várják az állatbarátokat ezen a varázslatos estén - derült ki a Kecskeméti Vadaskert lapunkhoz eljuttatott sajtóközleményéből.

Az esemény időpontja 2023. augusztus 25., péntek 18:30-23:00.

 

 

Mint kiemelték, ezen az estén a vadaskert fáklyafényben úszó varázserdővé változik, ahol rengeteg izgalmas program várja a látogatókat.

A vadaskert állatgondozói több ikonikus állat látványetetését mutatják be, mint például a szibériai tigrisekét, az afrikai oroszlánokét, az egzotikus majmokét, a kisragadozókét és a növényevő nagyvadakét. A szarvasokat, a csacsikat, a pónikat és az antilopokat pedig a látogatók maguk is etethetik majd az általuk előkészített csemegékkel - tették hozzá. 

A zenei program sem maradhat el ezen a különleges estén: 20:00 órától a Csörömpölők Együttes lép fel az Állatkert színpadán, akik fergeteges hangulatot varázsolnak majd.

 

 

Az este folyamán továbbá több helyszínen is élmények és izgalmak várják az érdeklődőket a standoknál: lesz hüllő- és trófeabemutató, állati kincsek standja, teknős- és óriáscsótány tapogatózó, ajándék arcfestés, éjjeli hangulatzenélés. A gyermekeket esti homokozó, légvárak várják.

 

 

KecskemétKecskemétKecskeméti Vadaskertállatkertek éjszakája