2024.04.28, Vasárnap
Elindult a kedvezményes előbérletezés a Kecskeméti Nemzeti Színházban
Kép: Kecskeméti Nemzeti Színház

Elindult a kedvezményes előbérletezés a Kecskeméti Nemzeti Színházban

Kecskeméti Nemzeti Színház

2023.04.27. 16:14

A teátrum idei utolsó nagyszínházi bemutatója még hátra van, de a 2023/24-es évadra szóló kedvezményes előbérletezés április 25-én már elindult a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban.

Hirdetés

A Kecskeméti Nemzeti Színház 126. évada a gazdasági nehézségek ellenére is fergeteges sikert hozott, olyannyira, hogy még a tavalyi jubileumot is túlszárnyalta. A teátrum több ízben kifejezte háláját a közönség szeretetéért és értük való kiállásáért, így még mielőtt lezárnák a jelenleg is futó évadot, a jövő évad egy kis szeletét már most szeretnék átnyújtani hűséges nézőiknek azzal, hogy útnak indítják a kedvezményes előbérletezést április 25-től.

Az előbérletezés ideje alatt (április 25-től június 11-ig) a bérletmegújítók, valamint az újonnan csatlakozók is 10 százalék kedvezménnyel válthatják meg a bérleteket, ezt követően indul a teljes árú szabad bérletezés. A régi bérlők helyeit június 11-ig tartják fenn.

A már jól ismert bérlettípusok a következő évadban is választhatók lesznek, emellett a 2023/24-es évadban visszatér az óvodás bérlet, amely két nagyszínházi gyermekelőadást foglal magában.

Továbbra is kapható bérletkonstrukciók: felnőtt 5+1-es bérlet, ifjúsági bérlet, gyermekbérlet, egyetemi bérlet, családi bérlet, kamara-/stúdiószínházi bérlet, szelvénybérlet, bemutatóbérlet.

Bérletvásárlásra kizárólag személyesen, a Kecskeméti Nemzeti Színház jegypénztáraiban van lehetőség.

A 2023/24-es évad garantáltan égi boldogsággal lesz fűszerezve - 13 új bemutatóval készül a színház

A nagyszínházban Cseke Péter direktor rendezése, Az Ég tartja a Földet című musical nyitja a következő színházi szezont, amit a Meseautó című musical, a Gianni Schicchi című opera, a Carmina Burana című balett, valamint a Szerelmes Shakespeare című vígjáték követ.

A Kelemen László Karamaszínház a Ne most, drágám! című bohózattal, A tehetséges Mr. Ripley című krimivel, a Három nővér című színművel és a Naptárlányok című színművel színesíti a színház repertoárját. A Ruszt József Stúdiószínházban pedig Az özvegy Karnyóné című vígjáték mellett egy újdonsággal készül a teátrum: a Felhangolva című koncertszínházi előadással.

A gyermekekről sem feledkezik meg a színház, őket A kis herceg és A beszélő fa című mesejátékok várják majd a nagyszínházban.

A jegypénztárak nyitvatartása:

Jegypénztár a nagyszínház oldalában Keddtől péntekig 9-től 18 óráig
Katona József tér 5. 76/501-174, vagy 76/501-177 [email protected]

A MALOM Központban:
Hétfőn ZÁRVA
Keddtől péntekig 12:00-18:00
Szombaton 10:00-18:00
Vasárnap 10:00-15:00
Kecskemét, Korona utca 2.
70/799-7189

A tájékoztatás nem teljeskörű. Bővebb információ a bérletezésről ide kattintva olvasható.

KecskemétKecskemétKecskeméti Nemzeti Színház