2024.04.23, Kedd
Kecskeméten nem járt sikerrel a Schadl-Rehák páros
fb

Kecskeméten nem járt sikerrel a Schadl-Rehák páros

2023.03.03. 10:12

Az országos hírnévre szert tett Schadl-Völner- büntető ügy mellékszálaként egy kecskeméti "ügyintéző" sikertelen maradt, miután dr. Mák Kornél és Leviczky Cirill átlátott a szitáján és egyértelműen elutasította a kezdeményezésüket.

Hirdetés

Dr. Mák Kornél a Bács-Kiskun vármegye alelnöke önálló nyilatkozatot tett közzé, miután a nyilatkozatában szereplő, a Jobbikhoz köthető kecskeméti kiadvány számára méltatlan tartalmat tett közzé:

 

"Kedves ismerőseim!

A napokban egy általam méltatlannak tartott internetes tartalom jelent meg velem és Leviczky Cirill barátommal kapcsolatban, a Kecskeméten elhíresült Alter Róbert és Gunity Gábor által alapított, a Jobbik által a vármegyénk 01-es számú választási bizottságba delegált Madács János Richárd vezette, Áramlat Alapítvány kiadásában megjelenő weboldalon.

A velünk kapcsolatos tartalom a laikus olvasók számára azt sugallhatja, hogy az országosan „Schadl-Völner-ügyként" ismert és nagy érdeklődés közepette zajló perhez, bármi közünk lenne. Ezúton szeretnék minden kedves érdeklődő barátomat megnyugtatni, hogy semmilyen közünk nincs a szóban forgó perhez!

KDNP-s tagtársammal, barátommal, Leviczky Cirillel évtizedek óta látunk el különböző jelentős pozíciókat Kecskemét és Bács-Kiskun vármegye érdekében. A munkánkat évtizedek óta odaadással és szakértelemmel igyekszünk végezni. Mint a tartalom is a maga körmönfont módján bemutatja, hogy az adott esetben egy hivatalos kérelem alapján a hivatali időben fogadtuk a különböző szervezetek képviselőit, az elhangzott kéréseiket a tartalomban is elismert módon mérlegeltük és miután nem volt támogatható, Leviczky Cirill el is utasította őket.

A „Schadl-Völner-ügy" harmadrendű vádlottja az utólag már konspiratívnak ítélhető sikertelen cselekedetét vallotta be a kihallgatása során. A kihallgatási jegyzőkönyvben értelemszerűen szerepelt a nevünk, hiszen bevallotta, hogy milyen indokkal keresett fel bennünket.

Bár engem keresett fel a mára a per harmadrendű vádlottja, akit miután meghallgattam Leviczky Cirillhez irányítottam, aki dönthetett az illető kérelmében. Ezúton gratulálok Leviczky Cirillnek, hogy szakmai ismerete alapján azonnal elutasította a harmadrendű vádlott kérését!

Bár a Jobbikhoz köthető kiadvány nem tartotta fontosnak, hogy megkeressen ez ügyben engem, vagy KDNP-s párttársamat, csupán „Kecskeméti politikusok nevei a Schadl-Völner-ügy nyomozati anyagában" – című tartalmat tette közzé. Amely bulváros tartalom címe is azt sugallja, mintha valami rosszat tettünk volna.

Ez a kiadvány nem először próbálja a rossz hírünket kelteni, feltételezésem alapján politikai haszonszerzés célzattal.

A magam részéről ezzel az üggyel nem kívánok tovább foglalkozni.

dr. Mák Kornél"

Forrás: www.facebook.com/drmakkornel

KecskemétMák KornélKDNP