2024.05.26, Vasárnap
Szaloncukrot ajándékozott a B+N Referencia Zrt. és a Referencia Mosodák Zrt. a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházban ápolt gyerekek számára
Illusztráció: Pixabay

Szaloncukrot ajándékozott a B+N Referencia Zrt. és a Referencia Mosodák Zrt. a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházban ápolt gyerekek számára

B+N Referencia Zrt. és Referencia Mosodák Zrt.

2022.12.16. 10:00

A két cég vezetősége ezévben az ügyfeleinek szánt szaloncukrot adományozta a gyerekeknek.

Hirdetés

A B+N Referencia Zrt. és a Referencia Mosodák Zrt. több ezer kisgyerek karácsonyát teszi emlékezetesebbé. A piacvezető létesítménygazdálkodó és a textilgazdálkodó társaságok szaloncukrot ajándékoztak – többek között – a kecskeméti Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház gyermekosztálya kis betegeinek – olvasható a társaság 2022. december 15-i közleményében.

A B+N Referencia Zrt. és a Referencia Mosodák Zrt. munkatársai december 14-én személyesen adták át a csomagokat a kórház gyermekosztályára.    

A szaloncukrot Dr. Horváth Zsolt orvosigazgató és az osztály vezető ápolója, Vidéki-Nagy Renáta fogadta. Ahogy az orvosigazgató úr fogalmazott: „Karácsonykor különösen nagy öröm nekünk is, ha ajándék érkezik a kórházban karácsonyozó gyermekek számára. Nagyon örülünk, és hálásan köszönünk minden adományt, amely szívből jön.”

A kecskeméti kórház mellett a cégek további 13 budapesti és vidéki kórház gyermekosztályainak, valamint több gyermekalapítványnak és gyermekotthonnak - összesen 2,4 tonna – szaloncukrot osztanak szét.   

A B+N Referencia Zrt. a Közép-európai régió piacvezető létesítménygazdálkodó vállalata. A térség hét meghatározó országában 21.000 munkatárssal, 16 millió négyzetméter területet lát el. Ügyfelei között megtalálhatók a nagyvállalati és üzleti szféra kiemelkedő képviselői, az állami intézmények mellett.  Szolgáltatási portfóliója rendkívül széles: műszaki üzemeltetést, fit-out kivitelezést, takarítási és egészségügyi takarítási szolgáltatást, kertészeti munkákat, dokumentumkezelést, textilgazdálkodási szolgáltatásokat nyújt megrendelőinek.

A Referencia Mosodák Zrt. Magyarország vezető textilgazdálkodó vállalata. Országos lefedettséggel, összesen 9 regionális mosodával rendelkezik. Ügyfelei között számos kórház, szálloda, vendéglátóipari egység és egyéb cég szerepel.    

KecskemétadományjótékonyságBács-Kiskun Megyei Oktatókórház