2024.04.20, Szombat
Labdarúgó NB I - A Puskás Akadémia döntetlent játszott Kecskeméten
Fotó: Bús Csaba/MTI

Labdarúgó NB I - A Puskás Akadémia döntetlent játszott Kecskeméten

MTI

2022.11.09. 14:06

A második félidőben a Kecskemét gyorsan egyenlített Banó-Szabó szép lövésével.

Hirdetés

A Kecskemét hazai pályán 1-1-es döntetlent ért el a vendég Puskás Akadémiával szemben kedden a labdarúgó OTP 15. fordulójában. Ezzel a hazai csapat maradt a harmadik, a PAFC pedig a negyedik helyen.

OTP Bank Liga, 15. forduló:
Kecskeméti TE-Puskás Akadémia FC 1-1 (0-1)
-------------------------------------------
Kecskemét, 1721 néző v.: Zierkelbach
gólszerzők: Banó-Szabó (52.), illetve Corbu (44.)
sárga lap: Rjasko (10.), Belényesi (18.), Banó-Szabó (56.), Szalay G. (73.), illetve Spandler (42.), Favorov (45+1.), Colley (73.)
    
Kecskemét:
----------
Varga Á. - Szabó A. (Katona B., a szünetben), Rjasko, Belényesi - Nagy K., Vágó, Szuhodovszki, Szalai G., Zeke - Tóth B., Banó-Szabó (Szabó L., 81.)

Puskás Akadémia:
----------------
Tóth B. - Mezghrani, Batik, Stronati, Spandler, Nagy Zs. - Favorov, Baluta (Urblik, 91.), Corbu (Zahedi, 79.) - Gruber (Colley, 62.), Puljic (Kiss, 62.)

Kevés helyzetet hozott az első félidő első fele, többnyire a mezőnyben zajlott a játék, a kapukig ritkán jutottak el a csapatok. Aztán nagy hazai gólszerzési lehetőség maradt ki, melyre a Puskás részéről gyorsan érkezett válasz egy távoli lövéssel. A folytatásban nem változott alapvetően a játék képe, bár valamennyivel aktívabb lett mindkét csapat. A szünet előtt a vendégegyüttes szerzett vezetést egy sokpasszos támadás pontos befejezésével.
A második félidőt jobban kezdte a Kecskemét, és gyorsan egyenlített is Banó-Szabó szép lövésével. Ezután megint kiegyenlítetté vált a küzdelem, sok szabálytalanság akasztotta meg a folyamatos játékot, később pedig a leereszkedő köd nehezítette a csapatok dolgát. Akadt mindkét oldalon helyzet, de gól már nem született, így mindkét fél egy pontot szerzett.

Kecskemétfoci