2024.04.19, Péntek
Kecskeméten rendezték az Agrárium 2022 konferenciát
Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára Fotó: Ujvári Sándor/MTI

Kecskeméten rendezték az Agrárium 2022 konferenciát

MTI

2022.04.06. 12:32

A konferencia gyakorlati útmutatással és naprakész információkkal járul hozzá ahhoz, hogy az agrárgazdasági vállalkozások eredményes gazdasági döntéseket hozhassanak.

Hirdetés

Kecskeméten rendezték a tavasz kiemelkedő agráreseményét, a Portfolio Agrárium 2022 konferenciát. A rendezvény bemutatja és részletesen kifejti azokat a legfontosabb jogszabályi, támogatási, piaci, finanszírozási, innovációs és jövedelmezőségi változásokat, amelyek döntően befolyásolhatják az agrárvállalkozások tevékenységeit. A konferencia gyakorlati útmutatással és naprakész információkkal járul hozzá ahhoz, hogy az agrárgazdasági vállalkozások eredményes gazdasági döntéseket hozhassanak.

„A 2022-es év gazdasági feladatairól beszélni ezekben a napokban, hetekben, nem túl egyszerű. Ha a következő időszak aktuális feladatait, támogatásait vagy fejlesztéseit kellene számba venni, három nagy ügyet ki kell emelni: az egyik, az a válság kezelése, ami most Európában érinti a teljes gazdaságot. A másik nagy ügy, a megújuló agrárprogram menedzselése, ami sok 1000 gazda fejlődési lehetőséget szolgálja. A harmadik, ami a következő időszakot is meghatározza, az a KAP stratégiai tervének a brüsszeli elfogadtatása és rá való felkészülés.” – mondta nyitóelőadásában Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára.

Kecskemétagráriummezőgazdaság