2024.03.01, Péntek
Folytatódik a Színházi angyal vagyok program Kecskeméten
illusztráció - pixabay

Folytatódik a Színházi angyal vagyok program Kecskeméten

Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

2022.01.16. 10:00

A Kecskeméti Nemzeti Színház az eddigi évekhez hasonlóan, 2022-ben is szeretné színházi élménnyel megajándékozni a nehéz körülmények között élő gyermekeket és felnőtteket, a Színházi angyal vagyok program keretein belül.

Hirdetés

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház célja, hogy a 2019-ben indított jótékonysági programmal újra esélyt kínáljon a kultúrát nélkülözni kényszerülő gyermekeknek és felnőtteknek azzal, hogy elérhetővé teszi számukra a színházi élményeket – olvasható a teátrum pénteki közleményében.

Idén először a gyermekeknek kedveskednek egy klímamesével, de a későbbiekben a felnőtteket is várják majd többek közt egy fergeteges vígjátékkal és egy látványos operettel.

Mint írják a program első lépéseként ajánlásokra és jelentkezésekre van szükség. Olyan gyermekekkel foglalkozó civil szervezetek, alapítványok, egyesületek és közösségek jelentkezését várják, akik a program keretein belül szeretnék megtekinteni a január 30-án 11 órakor kezdődő A jegesmedve szerelMese című előadást.

De nem csupán saját maguk általi jelentkezésre van lehetőség, bárkitől szívesen fogadják ugyanis az ajánlásokat azokról a közösségekről, akiket szívesen megajándékoznának egy ilyen kivételes lehetőséggel.

A jelentkezéseket és ajánlásokat a [email protected] e-mail-címre várják, de üzenetben, kommentben a színház Facebook-oldalán keresztül is eljuttathatják.

Arról, hogy ki látogathat el a teátrumba, közösen döntenek a színház közösségi oldalát követőkkel, egy következő forduló keretein belül. A megajándékozni kívánt szervezetek megtalálhatók lesznek a teátrum Facebook-oldalán, ahol kommentben lehet majd szavazni. 

Aki pedig segítene nekünk népszerűsíteni ezt a küldetést, használja a közösségi médiában a #szinhaziangyalvagyok címkét.

Az első előadásra január 18. 12 óráig várják a jelentkezéseket, ajánlásokat.

A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (EMET) támogatásával valósul meg.

 

KecskemétKecskeméti Katona József Színházszínházkulturajótékonyság