2024.03.19, Kedd
Hírműsor készítésére nyert támogatást a Kecskeméti Televízió
illusztráció - pixabay

Hírműsor készítésére nyert támogatást a Kecskeméti Televízió

MTI

2021.12.04. 10:00

A helyi és körzeti televízióknak szóló támogatási programban huszonnégy televíziós pályázat mintegy 124,25 millió forint támogatást kap.

Hirdetés

Hír-, közéleti és kulturális magazinműsorok gyártására közel 125 millió forintot nyertek el helyi és körzeti televíziók a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának legutóbbi ülésén hozott döntése szerint - közölte a hatóság kommunikációs igazgatósága pénteken az MTI-vel.

Azt írták: a helyi és körzeti televízióknak szóló támogatási program hírműsorok, közéleti és kulturális magazinműsorok készítését támogató pályázatának harmadik fordulójában huszonnégy televíziós pályázat mintegy 124,25 millió forint támogatást kap.

A tájékoztatás szerint a Régió TV Esztergom, a mórahalmi Móra-Net TV, a Kistelek Városi Televízió, a Szentes Televízió, a ládbesenyői Irány TV, a Soltvadkerti TV és a Csurgói Városi Televízió közéleti magazinokat gyárthat az elnyert összegből.

Hírműsorokat készíthet a TV Budakalász, a Csaba TV, a Debrecen Televízió, a Veszprém TV, a Hegyvidék Televízió, a Gyula TV, a Kecskeméti Televízió, a Tolnatáj Televízió és a Szombathelyi Televízió.

A Salgótarjáni Városi Televízió, a Halas TV, a TV Szentendre, a Nyíregyházi Városi Televízió, a Szeged Televízió, a Gyula TV, valamint a fővárosi d1 TV és az Apostol TV pedig kulturális magazinműsorok készítésére pályázott sikerrel - áll a közleményben.

KecskemétKecskeméti TelevízióNemzeti Média- és Hírközlési Hatóság