2024.04.26, Péntek
Kilengett a cukiság mérő a KDNP-s családi napon Kerekegyházán
bacsmegye.hu

Kilengett a cukiság mérő a KDNP-s családi napon Kerekegyházán

bacsmegye.hu

2021.07.03. 19:46

A kecskeméti KDNP által szervezett családi napon kétségkívül a Furfangos Paraván bábelőadás volt a legsikeresebb esemény.

Hirdetés

Az utóbbi években mind a kecskeméti, mind a többi Bács-Kiskun megyei alapszervezetben egyértelműen jelentősen nőtt a taglétszám. Bár egyelőre még nem a TIKTOK generáció keresi leginkább a kapcsolatot a zsidó-keresztény ökomenikus párttal, mára mégis elmondható, hogy a boomer korosztály mellett mára sok-sok fiatal számára is szimpatikus a KDNP.

A rendezvénynek a kerekegyházi Kunsági Major Értékek Háza igazán illusztris helyet biztosított

A képre klikkelve galéria nyílik meg!

 

A rendezvényt a kecskeméti és Bács-Kiskun megyei KDNP elnöke, a megyei önkormányzat alelnöke dr. Mák Kornél nyitotta meg. Majd az elnök köszöntése után Varga László nyugalmazott lelkész tartott előadást, beszédes: „Legyél példa” - címmel.

A hivatalos programot követően a ballószögi Kincseskék Néptánc csoport csángó táncokat mutatott be, és Gáspár Dávid előadóművész operetteket énekelt.

A képre klikkelve galéria nyílik meg!

Ezt követően a gyerekek a Furfangos Paraván bábelőadástól Tini bohóc lufihajtogatásán át a környéket felfedező lovaskocsikázásig szórakoztak szüleikkel. A politizáló asztaltársaságokat a városi képviselőkön túl megtisztelte a Pest megyei KDNP elnöke, kormánybiztos Gaal Gergely, illetve a Tolna megyei KDNP elnöke és a Tolna megyei önkormányzat alelnöke Orbán Attila.

Galéria

KecskemétKDNPBács-Kiskun Megyei KDNPMák Kornéldr. Mák Kornél