2024.03.29, Péntek
Bocsánatot kért a kecskeméti DK Dobrev Klára nevében - majd a városi ellenzék behódolt a közgyűlésen
Szemereyné Pataki Klaudia polgármester asszony FB

Bocsánatot kért a kecskeméti DK Dobrev Klára nevében - majd a városi ellenzék behódolt a közgyűlésen

Bacsmegye.hu

2021.07.10. 20:08

Régen láthatott Kecskemét népe olyan mértékű politikai kapitulációt a kecskeméti ellenzék részéről, amire a válsághelyzet utáni első közgyűlésen került sor csütörtökön.

Hirdetés

Az egyébként is elkeserítően szerény képességű kecskeméti ellenzék helyzetét felfoghatatlanul meggyengítette Dobrev Klára azzal, hogy polgármester úrnak nevezte a város polgármester asszonyát egy hete, egy Kecskeméten tartott politikai rendezvényen. 

 

 

Pászti András KDNP-s városi képviselő a válsághelyzet utáni első közgyűlésen a jegyzőt meg is kérdezte, miszerint a jövőben polgármester úrnak kell-e szólítani a város polgármester asszonyát.

A jobb sorsra érdemes Szövetség a Hírös Városért (ez a kecskeméti ellenzéki összefogásos izé) egyesület nevében a szivarvány helyett rendre tűzpiros ruhadarabokban mfelléppő Szőkéné Kopping Rita DK-s városi képviselő először bocsánatot kért a polgármester asszonytól....

 

 

...majd Fekete Gábornak a Fidesz-KDNP városi frakcióvezetőjének a veretes beszédét követően, - amelyben a frakcióvezető pellengérre állította a járványhelyzet során a városiak érdekét általában hátra soroló és a politikai céljait szem előtt tartó ellenzéket -, az ellenzék egyhangúan megszavazta a válsághelyzet idején hozott összes polgármesteri döntést.

Képek forrása: Szemereyné Pataki Klaudia polgármester asszony  FB 

 

...  Az első közgyűlésen számos politkai gumicsont ugyan az asztalra került, de lényegét tekintve ilyen lehet a teljes politikai kapituláció manapság!