2024.04.24, Szerda
Újabb 5 tag felvételét szavazta meg a kecskeméti KDNP
Bácsmegye.hu

Újabb 5 tag felvételét szavazta meg a kecskeméti KDNP

2021.06.26. 10:28

Csütörtökön délután tartotta meg, a járványhelyzet miatt hosszú idő után az első taggyűlését a KDNP kecskeméti alapszervezete.

Hirdetés

Általában a Bács-Kiskun megyei KDNP alapszervezetek száma és azon belül a tagság létszáma is folyamatosan nőtt az elmúlt évek során. A kecskeméti alapszervezetbe az elmúlt két évben mintegy 20 új tag jelentkezett, de 2019-óta megalakult a foktői és a keceli alapszervezet is, illetve még további alapszervezet tervezi a megalakulásának a bejelentését, amit eddig a járványhelyzet nagyban visszafogott. A Bács-Kiskun megyei KDNP a parton belül is jelentős elismerést tudhat magáénak.

 

A kecskeméti szervezet elnöke Mák Kornél, aki egyben a Bács-Kiskun Megyei KDNP elnöke is, a beszédét egy megemlékezéssel kezdte. Szeretett tagtársukra, Bősze Árpádra, aki a járvány áldozatává vált a megjelent tagok közös imával emlékeztek meg.

 

Az új tagok felvételét követően az elnök számos tervezett eseményről tett említést. A megyei eseménysorozatot július elején egy a kecskeméti alapszervezet által szervezett családi nap kezdi, majd szeptember második felében egy mára országos találkozóvá váló, a tervek alapján több napra tervezett lakiteleki rendezvény is színesíti.

 

Mák Kornél továbbá elmondta a tagoknak, hogy a 2022-es parlamenti választások közeledtével egy rendkívül izgalmas időszak veszi ismét kezdetét, amely során a megyei Fidesszel, mint a párt országos koalíciós partnerével ismét váll-vállvetve mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy a hagyományosan jobboldali beállítottságú Bács-Kiskun megyében élők a jövőben is a megszokott módon fejlődhessenek és építkezhessenek tovább 2022- után is!

KecskemétKDNPBács-Kiskun Megyei KDNPFIDESZ-KDNP