2024.03.28, Csütörtök
Gábor Áron emléke előtt tisztelegve rajzpályázatot hirdetnek
Illusztráció: pixabay.com

Gábor Áron emléke előtt tisztelegve rajzpályázatot hirdetnek

MTI

2021.02.02. 09:03

Az alkotások szabadon választott technikával, A/4-as vagy A/3-as méretben készülhetnek.

Hirdetés

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából .Harang voltál, légy a szabadság hirdetője! címmel Gábor Áron emléke előtt tisztelegve rajzpályázatot hirdetnek óvodások és diákok részére.

Tizedik alkalommal hirdeti meg a Kecskeméti Katona József Múzeum és az Alapítvány a '48-as Hősökért közös, március 15-i felhívását az 5-18 éves korosztály részére - olvasható az MTI-hez elküldött tájékoztatóban.

Az alkotások szabadon választott technikával, A/4-as vagy A/3-as méretben készülhetnek. A pályaművek hátoldalán fel kell tüntetni a pályázó nevét, életkorát és lakcímét, az alkotás címét, az elkészítés technikáját. Óvodán vagy iskolán keresztül benyújtott munka esetén pedig az intézmény nevét, az osztályt vagy csoportot és a felkészítő nevét is jelölni szükséges.

A határidőig, március 8-ig az Alapítvány a '48-as Hősökért postacímére - 6000 Kecskemét, Barka utca 8. - beérkezett munkákat szakmai zsűri értékeli. A díjazott alkotásokból rendezett virtuális tárlat a Kecskeméti Katona József Múzeum Cifrapalota kiállítóhelyének https://www.facebook.com/cifrapalota közösségi oldalán lesz látható március 15-től.
A legtöbb pályaművet beküldő intézmény különdíjban részesül - írják a közleményben.

KecskemétKecskemétKecskeméti Katona József Múzeumrajzpályázat