2024.04.18, Csütörtök
Sisi édes pillanatai a Cifrapalotában
Kecskeméti Katona József Múzeum

Sisi édes pillanatai a Cifrapalotában

Kecskeméti Katona József Múzeum

2020.10.29. 09:28

Egy különleges hétvégi program indul a mai naptól, október 29-30-31-én a Cifrapalotában a Múzeumok Őszi Fesztiválja programsorozat keretében "Sisi édes pillanatai" címmel.

Hirdetés

Csokoládé, komolyzenei szólamok és hamisítatlan 19. századi hangulat - e hívogató trióval készülnek e három napra. A magyarok kedvelt királynéja, Sisi - bár legendásan karcsú volt – rajongott az édes nyalánkságokért - e három napon megidézik „édes” pillanatait. A finomságokról a lajosmizsei Rimóczi-Art Csokoládé és Grillázs Szalon gondoskodik. Lesz mindenféle csokoládé, mi szem szájnak ingere, s olyan különlegességekkel is készülnek, mint a sült marcipán, a rusztikusan tört kézműves csokoládé vagy a grillázs termékek. Grillázskóstolóval, mindhárom napon pedig az első 100 látogatónak ajándék bonbonnal is kedveskednek.

A kiállítás elegáns és korhű hangulatához zenei aláfestést Kovács Adél és Horváth Benjámin élő hegedű és cselló dallamokkal ad a vendégeknek. Duo Perpetual megidézi a bálok különleges, idilli hangulatát, kellemes aláfestést adva a kiállítást látogatók számára.

Készülnek Sisi totóval, s a helyesen kitöltők között értékes ajándékcsomagokat sorsolnak ki.

KecskemétKecskeméti Katona József MúzeumSisi édes pillanataiCifrapalota