2024.07.27, Szombat
Sebességet vált a kecskeméti Auchan

Sebességet vált a kecskeméti Auchan

2020.07.10. 12:47

Július 14-étől önkiszolgáló pénztárakkal várják a vásárlókat. Egyelőre bankkártyás fizetésre lesz lehetőség, de a jövő év folyamán további bővítés is szerepel az áruház tervei között. Ezek az új eszközökkel még a nagykosaras vásárlók is kényelmesen, kevés érintéssel, egyszerűen és biztonságosan fizethetnek.

Székely-Vass Lehel, a kecskeméti áruház igazgatója elmondta, hogy a hivatalos megnyitó kedden reggel lesz, aznap azoknak a vásárlóknak ajándékkal kedveskednek, akik kipróbálják az új önkiszolgáló pénztárakat.

Az áruház áprilisban ünnepelte megnyitásának 18. évfordulóját, az erre tervezett aktivitásokat és programokat azonban a rendkívüli helyzet miatt sajnos fel kellett függeszteni. A tervek szerint augusztusban a Hírös7 fesztiválon képviseltetik magukat, szeptembertől pedig az eddigi évekhez hasonlóan saját szervezésű színes, változatos programokkal várják majd a vásárlókat.

Az áruházigazgató elmondta továbbá, hogy: „Köszönettel tartozunk a vásárlóknak, akik a járványhelyzetben is megtisztelték bizalmukkal az áruházunkat és természetesen minden munkatársunknak is, akik fáradhatatlan kitartással dolgoztak nap, mint nap.”

Jövő évre is tartogat még meglepetéseket a kecskeméti áruház, többek között felújítják a friss élelmiszerek területét és korszerűsítik a hűtő berendezéseket. Ennek köszönhetően még nagyobb hangsúlyt fog kapni a helyi termelők kínálatának bemutatása.

Galéria

KecskemétAuchanKecskemét