2024.05.02, Csütörtök
Változások a Kecskeméti autóbusz közlekedésben
A kép illusztráció - Kecskemét helyi tömegközlekedése facebook

Változások a Kecskeméti autóbusz közlekedésben

keko.hu

2020.03.18. 13:14

Az autóbusz közlekedésben az Iskolai előadási napokon történő közlekedési rend helyett Tanszünetben munkanapokon érvényes menetrend szerint közlekednek az autóbuszok.

Hirdetés

A Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. tájékoztatja a Tisztelt Utazóközönséget, hogy a kialakult járványügyi vészhelyzet miatt a Városi Operatív Törzs véleményének kikérését követően Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesterének döntése értelmében Kecskemét közigazgatási területén a helyi autóbusz közlekedésben, és annak igénybevételében 2020. március 17-én üzemkezdettől további intézkedésig az alábbi ideiglenes változásokat vezeti be:
 

A meghirdetett üzletszabályzattól eltérően az alábbi változásokat vezetjük be:

  • Az autóbuszon vásárolt vonaljegy értékesítésének felfüggesztése:
    Üzletszabályzatunk III.4.6. pontjáról eltérően, az autóbuszon vásárolt vonaljegy értékesítését felfüggesztjük. Menetjeggyel utazni kívánó utasainkat kérjük, hogy utazásaikhoz előre vásárolt menetjeggyel vegyék igénybe buszjáratainkat. Az elővételi menetjegyeket a honlapunkon (www.keko.hu) meghirdetett értékesítési pontokon van lehetőségük megvásárolni. 
  • Első ajtós felszállási rend felfüggesztése:
    Az Üzletszabályzat III.5.8. pontjában foglaltaktól eltérően, az első ajtón történő fel- és leszállást nem biztosítjuk. Az utasok fel- és leszállása az első ajtó kivételével bármelyik ajtón megtörténhet. Menetjeggyel utazni szándékozóknak a második ajtón kell felszállniuk, mert menetjegyüket a második ajtónál elhelyezett jegyérvényesítő készülékkel tudják érvényesíteni. 

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a helyi autóbuszjáratok igénybevétele a fenti változásokon kívül továbbra is az Üzletszabályzatban meghirdetett díjtermékekkel és alkalmazási feltételek betartásával lehetséges. Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy az utazási jogosultságokat munkatársaink az ideigelenesen bevezetett rendelkezések időtartama alatt kiemetlen ellenőrzik.

KecskemétKecskeméttömegközlekedésKecskeméti Közlekedési Központ Kft.