2024.06.24, Hétfő
Határozatlan ideig zárva tart a Kecskeméti Fürdő is
Kecskeméti Fürdő facebook

Határozatlan ideig zárva tart a Kecskeméti Fürdő is

Kecskeméti Fürdő

2020.03.12. 14:07

2020. március 12. csütörtök reggeltől ZÁRVA TART a Kormány által kihirdetett országos veszélyhelyzetre hivatkozva.

Hirdetés

A koronavírus terjedésének megállítása érdekében hozott kormányzati intézkedések értelmében zárt térben 100 fő, szabadtéren 500 fő feletti rendezvények megtartása tilos. Ezt mérlegelve és figyelembe véve a Kecskeméti Fürdő március 12. csütörtöktől határozatlan ideig, a korlátozások visszavonásáig ZÁRVA TART.

Tekintettel arra, hogy a Kecskeméti Fürdőben több sportegyesület is tart edzéseket, és egy légtérben egyidejűleg 100 fő tartózkodhat, egyedül a versenysport számára lesz biztosított az edzéslehetőség.

A fürdőben található Aqua Étterem, Aqua Body Fitness terem és a Halkozmetika külön-külön légtérben, a szokásos rend szerint nyitva tart. Az Ölelő Kéz Alapítvány működése is a megszokottak szerint alakul, annyi különbséggel, hogy a kezelésre érkező betegek minden esetben a fürdő jegypénztáránál, és a központi vendégöltözőn keresztül közelíthetik meg a gyógyászati részleget.

Azok a vendégek, akik bérlettel rendelkeznek, a zárva tartás idejével megegyező időszakra a bérleteik meghosszabbításra kerülnek. Ezzel kapcsolatban a fürdő újra nyitását követően adnak további információkat.

KecskemétKecskeméti Fürdő