2024.03.28, Csütörtök
Minden idők egyik legnagyobb hazai sportági eseménye zajlik Kecskeméten
Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér

Minden idők egyik legnagyobb hazai sportági eseménye zajlik Kecskeméten

mti

2020.02.28. 15:28

Több korosztály országos bajokságát is együtt rendezik a hétvégén Kecskeméten, minden idők egyik legnagyobb hazai asztalitenisz eseményén.

Hirdetés

Az ob-t a Kecskeméti Spartacus SK és Közösségi Tér, valamint a Magyar Asztalitenisz Szövetség közös rendezésében bonyolítják le.

A három versenynap alatt - a küzdelem már pénteken elkezdődött - a szombaton és vasárnap versengő felnőttek mellett a 13 és 21 év alatti fiatalok, parasportolók, illetve ranglistaversenyen a veterán asztaliteniszezők is összemérik tudásukat a kecskeméti Mercedes-Benz Sport Akadémián.  

A szövetség tájékoztatása alapján a tornán öt kategóriában, azon belül 33 versenyszámban osztanak érmeket, a résztvevők száma pedig több mint 500.  

A magyar válogatott tagjai is részt vesznek az ob-n, így többek között a férfiválogatott A kerete (Lakatos Tamás, Szudi Ádám, Ecseki Nándor, Majoros Bence), a tokiói kvótát szerzett Madarász Dóra, Fazekas Mária és Pergel Szandra, de ott lesznek a mezőnyben a decemberi Top 12-győztesek, azaz Fazekas Péter és Nagyváradi Mercédesz is.

Galéria

KecskemétKecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Térasztalitenisz