2024.05.23, Csütörtök
Hetedik éve hirdetik meg a karácsonyi jótékonysági könyvgyűjtést
A kép illusztráció

Hetedik éve hirdetik meg a karácsonyi jótékonysági könyvgyűjtést

Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház

2019.11.13. 16:28

A már nem használt, de még jó állapotú játékokat és mesekönyveket december 13-áig gyűjtik a Reile Géza utcai esélyteremtő irodában és a kecskeméti Család- és KarrierPONT-ban.

Hirdetés

Hetedik éve hirdetik meg jótékonysági akciójukat a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület tagjai, amellyel nehéz sorsú családok és gyermekek karácsonyát szeretnék szebbé, örömtelibbé tenni.

 

Mindössze néhány hét és beköszönt az adventi időszak. Hogy a karácsony szebb és örömtelibb legyen a nehéz sorsú családoknak és gyermekeknek a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület tagjai mesekönyv- és játékgyűjtést szerveznek.

A padláson porosodó mesekönyvek és játékok jó helyre kerülnek azoknál a családoknál, akik áruk miatt ezeket nem engedhetik meg maguknak.

Az otthon már nem használt, de még jó állapotban lévő, tiszta játékokat és könyveket, esetleg édességet a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület fenntartásában működő Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház, illetve a kecskeméti Család- és KarrierPONT Reile Géza utca 22. szám alatti irodáiban lehet leadni.

Kecskemétkarácsonyjótékonysági akciókönyvgyűjtés