2024.04.26, Péntek
Megkezdődött az oktatás a Neumann János Egyetem Campus-án
Fotó: Banczik Róbert

Megkezdődött az oktatás a Neumann János Egyetem Campus-án

Neumann János Egyetem

2019.10.14. 16:43

Magyarország harmadik legnépszerűbb MBA (Master of Business Administration) képzésében résztvevő hallgatók léptek be a kecskeméti CAMPUS ajtaján, ahol a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Karának kollégái fogadták őket, már az új épületben.

Hirdetés

A beruházó KEDO Zrt. 2019. szeptember 25-én átvette az épületet a kivitelező ZÁÉV Zrt-től, így már most megindulhatott az oktatás az épület néhány exkluzív előadótermében. A GTK Dékáni Hivatala és az oktató kollégák is örömmel vették birtokba az irodákat.

A Gazdaságtudományi Kar alapszakos képzéseinek átirányítása is zajlik, a hallgatói fórum keretében az alapszakos hallgatók is átvonultak a CAMPUS-ba. Ezzel a GTK hallgatóinak többsége már ebben a modern és csodálatos épületben folytathatja tanulmányait.

A Neumann János Egyetem vezetőségének döntésével összhangban a beruházó az egyetem minden karának lehetőséget biztosít az új CAMPUS oktatási célú igénybevételére, biztosítva ezzel, hogy az elképzeléseknek megfelelően élettel teljenek meg az előadó és szemináriumi termek - írta közleményében a KEDO Zrt.

 

KecskemétNeumann János Egyetem