2024.04.23, Kedd
Mobilizált ügyfélszolgálat járt a kecskeméti nagyvállalatoknál

Mobilizált ügyfélszolgálat járt a kecskeméti nagyvállalatoknál

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

2019.09.12. 13:14

A kormányablak busz Kecskeméten teljesített szolgálatot 2019. szeptember 2–6 között, ahol a helyi nagyvállalatokat kereste fel, így a Kühne&Nagel Kft.-t, a CabTec Kft.-t, a Phoenix-Mecano Kecskemét Kft.-t, a Fornetti Kft. kecskeméti telephelyét, az SMP Hungary Kft.-t és a KÉSZ Kft.-t.

Hirdetés

A kitelepülés a cégek előzetes igénye szerint valósult meg, akik nagy örömmel és várakozással fogadták a kezdeményezést. A kormányablak busz által szolgáltatott ügytípusok között szerepeltek a személyi igazolvány ügyek, lakcím ügyintézés, diákigazolvány, parkolási igazolvány, útlevél ügyintézés, vezetői engedély ügyintézés, valamint az úgynevezett KAB-os (szociális igazgatási ügycsoport, egészségbiztosítás) ügyek.

 

Az ügyfélfogadás az egyes nagyvállalatoknál 2-4 óra időtartamban volt elérhető. Az ügyfelek visszajelzései nagyon pozitívak voltak, többen érdeklődtek arról, hogy a jármű rendszeresen fog-e a cégeknél megjelenni, legközelebb mikor érkezik.

 

A szolgáltatásokat a cégek munkavállalói közel 100 fővel vették sikeresen igénybe. Az ügyfelek közül legtöbben ügyfélkapu nyitása és aktiválása céljából kereste fel a kormányablak buszt, de személyazonosító okmányok elkészítésének kezdeményezése is népszerű volt. A szervezésben részt vevők a sikeres együttműködés keretében a projekt továbbvitelében gondolkodnak és terveznek.

KecskemétBács-Kiskun Megyei KormányhivatalKormányablak busz