2024.04.20, Szombat
Kecskeméti cég aratott sikert az Év Gyára gáláján
Fotó: Bernát Benjámin/magyarepitok.hu

Kecskeméti cég aratott sikert az Év Gyára gáláján

magyarepitok.hu

2019.05.28. 15:22

Az IQ Kecskemét Kft. az iparágban egyedinek számító rendszerével érdemelte ki a zsűri különdíját.

Hirdetés

Különdíjat nyert az Év Gyára versenyén az IQ Kecskemét Kft. – derült ki a KÉSZ Zrt. honlapján közzétett hírből.

A versenyre a hazai termelőüzemmel rendelkező cégek pályázhattak kilenc kategóriában, összesen 63 pályázat érkezett. A versenyzők között volt műanyagipari, autóipari gyártó, fémipari vállalat, ipari pneumatikával foglalkozó cég, élelmiszeripari, építőipari vállalatok és elektrotechnikai gyártók is.

A KÉSZ Csoport stratégiai partnere, az IQ Kecskemét Kft. a legjobb menedzsmentfolyamatok, a termelés, a beszállítói kapcsolatok és az Ipar 4.0 kategóriában került a legjobbak közé.


Helyszíni bejárások is segítették a döntést

A kiválasztott cégeket a PPH Media, a Process Solutions, az MTA SZTAKI és a CYEB szakemberei járták végig, hogy a helyszínen is auditálják a benyújtott adatokat, továbbá személyes benyomásokat szerezzenek a gyárak működéséről. Az eredményeket végül egy szakértőkből álló zsűri előtt prezentálták, akikkel együtt született meg a végleges döntés. A megpályázott kategóriák mindegyikében nagyon jól teljesített az IQ Kecskemét Kft., így az iparágban egyedinek számító rendszerével kiérdemelte a zsűri által alapított különdíjat.

Az IQ Ipari Innovációs Központ a KÉSZ Zrt. kivitelezésében egy 3 milliárd forintos beruházásban jött létre Kecskeméten, uniós támogatással. A központot a Magyar Építők az alábbi kisfilmben mutatta be:

A közel 7500 négyzetméteres központ célja a régió innovációjának a segítése: egy ötlet megszületésétől egészen a piacra vitelig képes támogatni az ilyen beruházásokat.

GazdaságinnovációKÉSZ Zrt.Kecskemétév gyáraIQ Kecskemét Kft.