2024.03.19, Kedd
Kecskeméten két vasúti átjárót zárnak le felújítás miatt
A kép illusztráció

Kecskeméten két vasúti átjárót zárnak le felújítás miatt

mavcsoport.hu

2019.05.17. 11:20

Pályafelújítást végez a MÁV a Kecskemét és Kecskemét-alsó közötti vonalszakaszon, melynek során a városban két vasúti átjárót lezárnak a közúti forgalom elől.

Hirdetés

Juhász utcai átjáróban május 20-án, hétfőn reggel 6 és 8 óra között félpályás lezárás, majd 8 órától május 24-én, pénteken reggel 6 óráig teljes útzár lesz. Az autósok a Kiskunfélegyházi úti felüljáró felé tudnak kerülni, vagy a Halasi úti felüljárón keresztül juthatnak el a belvárosba. Május 24-én, pénteken 6-tól 18 óráig ismét félpályás korlátozásra kell számítani.

Műkerti sétányon lévő átjáróban május 25-én, szombaton 9 és 15 óra között teljes útzár lesz. Az autósok a Műkerti sétány – 5-ös főút – Mindszenti körút – Klebelsberg Kuno utca – Mártírok útja kerülő útvonalat használhatják. A munkavégzés következő ütemében pedig félpályás lezárás lesz május 27-én, hétfőn reggel 8 órától május 29-én, szerdán reggel 8 óráig.

Az átjárók új aszfaltburkolatot kapnak. A gyalogosok és kerékpárosok átkelését a munkálatok idején biztosítják.

A karbantartás miatt június 5-ig módosított menetrend érvényes, pótlóbuszok szállítják az utasokat Kecskemét és Kecskemét-alsó között.

Kecskemétvasúti átjárópályafelújításKecskemét