2024.04.20, Szombat
Rekordot döntött az országosan híres Kecskeméti Ifjúsági Bál
hiros.hu

Rekordot döntött az országosan híres Kecskeméti Ifjúsági Bál

kecskemet.hu

2019.03.02. 08:56

Az eseményt idén már negyedik alkalommal rendezték meg, és minden eddiginél több fiatal tette tiszteletét a bálon. A rendezvényen helyi előadók és zenekarok szolgáltatták a talpalávalót.

Hirdetés

Minden eddiginél többen látogattak el idén a IV. Ifjúsági Bálra Kecskeméten a Három Gúnár Rendezvényházba. Idén már több mint 250 fiatal bizonyította be, hogy a báli szezon minden korosztályt képes megmozgatni.

A kecskeméti fiatalok ismét bebizonyították, hogy a báli hangulat összeegyeztethető az élénk, vidám szórakozással - hangsúlyozta köszötőjében Nemcsik Mátyás, a Kecskeméti Ifjúsági Tanács alelnöke. Hozzátette azt is, hogy az immár hagyományos bál országosan is híressé vált, ezt bizonyítja hogy idén már 6 településről érkeztek résztvevők. Köztük voltak olyan gyermek- és ifjúsági önkormányzati képviselők is, akik szerették volna megfigyelni, mitől ilyen sikeres a Kecskeméti Ifjúsági Bál.

Krasnyánszki Annát, a Kecskeméti Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat elnöke nagy szeretettel köszönte meg azt a rengeteg ötletet és véleményt, amit a bál szervezéséhez kaptak. Mint elmondta, örül neki, hogy ennyire aktívan hozzájárultak a kecskeméti diákok a rendezvény sikeréhez.

A jó hangulatról kecskeméti előadók és csapatok gondoskodtak. A vacsora közben a 2018-as Virtuózok című tehetségkutató első helyezett harsonása, Beke Márk indította el a zenés programot. Játékát követően a nyitótánc, majd a Living Room, a BarIsOn és a Tom White & The Mad Circus fellépései következtek. Őket a hírös város egyik legnépszerűbb lemezlovasa, Dj Afus követte a színpadon, aki egészen hajnalig gondoskodott a remek hangulatról.

KecskemétKecskemétbál